Το σπαρακτικό μήνυμα της Κόρτνεϊ Λοβ στον Κερτ Κομπέιν | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
11:50
25/8/2015

Το σπαρακτικό μήνυμα της Κόρτνεϊ Λοβ στον Κερτ Κομπέιν

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

21 χρόνια μετά την αυτοκτονία του θρυλικού τραγουδιστή των Νιρβάνα η διάσημη χήρα του ζητά απαντήσεις.

Με δύο ασπρόμαυρες οικογενειακές τους φωτογραφίες η Κόρτνεϊ Λοβ (Courteney Love) απευθύνεται μέσω Instagram στον νεκρό σύζυγό της προκαλώντας "σεισμό" στους απανταχού φανατικούς θαυμαστές του.

Ο Κερτ Κομπέιν (Kurt Cobain) αυτοκτόνησε τον Απρίλιο του 1994, σε ηλικία 27 ετών περνώντας την ίδια στιγμή στη σφαίρα των "αθάνατων" της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.

Το ζευγάρι έχει μαζί μια κόρη, την 23χρονη σήμερα Φράνσις Μπιν (Frances Bean) η οποία πέρασε δια πυρρός και σιδήρου με τη μαμά της.

Σήμερα η Κόρτνεϊ στέλνει σπαρακτικό μήνυμα στον Κερτ μέσω Instagram.

"Είμαι τόσο λυπημένη... Το μωρό μας έχει μεγαλώσει πολύ. Για τον Θεό Κερτ, κοίτα το πρόσωπό της. Τι στην ευχή σκεφτόσουν;!;! Παναγία μου μου λείπεις. Μας λείπεις όλους"

 

"Η μεγαλύτερη αγάπη μου και η πολύτιμη Μπιν μας" γράφει στη λεζάντα της δεύτερης εικόνας από το παρελθόν που πόσταρε η Λοβ.

Για την ιστορία μαμά και κόρη υπέγραψαν από κοινού την παραγωγή σε ένα σπαρακτικό ντοκιμαντέρ για τον Κερτ με τίτλο "Μontage Of Heck", το οποίο έκανε το ντεμπούτο του στο Φεστιβάλ του Sundance  τον Ιανουάριο και προβλήθηκε από το HBO τον Μάιο.

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ