Το πρώτο εξώφυλλο του Playboy χωρίς γυμνό είναι γενονός [photo] | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
13:01
5/2/2016

Το πρώτο εξώφυλλο του Playboy χωρίς γυμνό είναι γενονός [photo]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Τέλος εποχής για το θρυλικό περιοδικό του Χιου Χέφνερ. Όπως είχε ανακοινωθεί στο τέλος του 2015, τέρμα τα γυμνά για το περιοδικό που τόσα χρόνια τα λάτρεψε με μοναδικό τρόπο.

Αυτά που ήξερες για το Playboy να τα ξεχάσεις. Μεγάλη στροφή για το περιοδικό από το τεύχος Μαρτίου. Όχι πια γυμνό, μόνο αισθησιακό. Τόσο στο εξώφυλλό όσο και στις κεντρικές σελίδες με τη φωτογράφηση της playmate. Η πρώτη καλλονή που ποζάρει με αυτό τον τρόπο έχει επώνυμο βαρύ σαν ιστορία.

 

Έτσι παρουσιάζει το Playboy την πρώτη "μη γυμνή Playmate", Ντρι Χέμινγουεϊ, κόρη της Μάριελ Χέμινγουεϊ και εγγονή του μεγάλου Ερνεστ.

Αυτή είναι η μόνη φωτογραφία που έχουμε προς το παρόν από αυτή τη νεαρά, όμως μας έκανε μεγάλη εντύπωση το εξώφυλλο και το παρουσιάζουμε στην επόμενη σελίδα. 

 

Ιδού λοιπόν το εξώφυλλο που γράφει ιστορία με την καλλονή Σάρα ΜακΝτάνιελ (Sarah MacDaniel) να ποζάρει για με selfie χαιρετόντας όλους με ένα "Heyyy".

Η αναφορά στη γενιά του ίντερνετ και των social media είναι εμφανής. Νέα εποχή λοιπόν και για το Playboy και αναμένουμε τη συνέχεια.

Και βέβαια, με αυτή την αφορμή να θυμηθούμε το πρώτο ever εξώφυλλο του Playboy με τη Μέριλιν Μονρό το 1953.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ