Το προγαμιαίο συμβόλαιο Τζολί-Πιτ μίλησε: Ιδού πού θα παιχτεί όλο το παιχνίδι | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
18:14
26/9/2016

Το προγαμιαίο συμβόλαιο Τζολί-Πιτ μίλησε: Ιδού πού θα "παιχτεί" όλο το παιχνίδι

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Αμέσως μόλις έσκασε η βόμβα ότι η Αντζελίνα Τζολί ζήτησε διαζύγιο από τον Μπραντ Πιτ, η πρώτη ερώτηση ήταν το γιατί έφτασε εκεί το άλλοτε ερωτευμένο λαμπερό ζεύγος, η δεύτερη ήταν ποιος θα πάρει την κηδεμονία των παιδιών κι η τρίτη τι θα γίνει με την περιουσία του που ξεπερνά τα 400 εκατομμύρια δολάρια.

Και αν για την κηδεμονία των παιδιών προβλέπεται να γίνουν μάχες αφού οι κατηγορίες ήδη έχουν αρχίσει να έρχονται και από τις δύο αντίθετες πλευρές, στο θέμα τοι μοιράσματος της περιουσίας τα πράγματα προβλέπεται να είναι ασυζητητί πιο ξεκάθαρα.

 

Ο λόγος; Επειδή σύμφωνα με το TMZ.com, πριν φορέσουν την κουλούρα, Τζολί και Πιτ υπέγραψαν αναλυτικότατο προγαμιαίο συμβόλαιο, το οποίο ορίζει σε ποιον πάει τι σε περίπτωση διαζυγίου.

Συνολικά, το ζεύγος έχει στην ιδιοκτησία του 12 περιουσιακά στοιχεία, εφτά εκ των οποίων ανήκαν στον Πιτ και δύο στην Αντζελίνα προτού παντρευτούν, ενώ 3 απέκτησαν μαζί, ένα σπίτι στην Νέα Ορλεάνη, ένα διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη κι ένα αμπέλι στη Γαλλία. 

 

Το προγαμιαίο συμφωνητικό είναι ξεκάθαρο για όλα, σύμφωνα με άτομα του περιβάλλοντος των δύο χολιγουντιανών σταρ οπότε η κοινή περιουσία ύψους 400 εκατομμυρίων δολαρίων δε θα προβληματίσει Αντζελίνα και Μπραντ.

Το θέμα της κηδεμονίας των παιδιών, όμως, είναι ένα άλλο μεγάλο θέμα... Και εκεί ακριβώς θα "παιχτεί" όλο το παιχνίδι.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ