Το μυστικό της Κιμ Καρντάσαν για νεανική επιδερμίδα! Δε φαντάζεσαι ποιο είναι | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
13:19
13/4/2017

Το μυστικό της Κιμ Καρντάσαν για νεανική επιδερμίδα! Δε φαντάζεσαι ποιο είναι

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η Κιμ Καρντάσιαν μας έχει συνηθίσει σε περίεργες θεραπείας ομορφιάς. Αυτή τη φορά βρήκε καινούριιο μυστικό για να διατηρεί την όψη της και την επιδερμίδα της νεανική. 

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Αυτή τη φορά η Κιμ έχει κατενθουσιαστεί με μια κρέμα από κυτταρικό ιστό πέους! Μάλιστα, όπως διαβάζουμε στα ξένα Μέσα, αν και αρχικά υπήρξκε διστακτική κι αηδίασε στο άκουσμα του βασικού συστατικού, η δοκιμή την έπεισε.

Όπως λέει η ίδια, η σύνθεση του προϊόντος, καταπολεμάει την ακμή και τις διχρωμίες, λειάνει τις ρυτίδες και συσφίγγει την επιδερμίδα ενώ σκέφτηκε πως κάνει και καλό στο περιβάλλον αφού ο δερματικός ιστός αντί να πετιέται μετά την περιτομή, ανακυκλώνεται. 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ