Το κορμί της Khloe Kardashian μετά τη γέννα δεν είναι ακριβώς αυτό που περίμενες | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
8:16
19/6/2018

Το κορμί της Khloe Kardashian μετά τη γέννα δεν είναι ακριβώς αυτό που περίμενες

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ούτε εσύ ούτε καμιά μας.

Τα γυαλιά μας έβαλε για ακόμα μία φορά η Khloe Kardashian, η οποία δεν πρόλαβε καλά καλά να γεννήσει και ήδη μοιάζει να έχει επιστρέψει στα ιδανικά κιλά της.

Δύο μόλις μήνες μετά τη γέννηση της πρώτης της κόρης με τον Tristan Thompson, η πάντα αισθησιακή αδερφή της Kim κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις και να κάνει για ακόμα μία φορά τους προβολείς να στραφούν επάνω της.

Αφορμή στάθηκε μία λήψη που ανήρτησε η Kim Kardashian στην οποία απεικονίζεται η Khloe… επί τω έργω, φορώντας κολάν γυμναστικής και top που άφηνε ακάλυπτους τους κοιλιακούς της.

Ναι, καλά διάβασες. Η reality star όχι μόνο έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης, μα επιπλέον γυμνάστηκε τόσο σκληρά που τα αποτελέσματα δεν άργησαν να φανούν.

Και να σκεφτεί κανείς πως η ψυχολογία της μετά τις απιστίες του συντρόφου της όσο εκείνη εγκυμονούσε το παιδί τους αλλά και η έκταση που πήρε το θέμα, μόνο στα καλύτερά της δεν ήταν.

Τουλάχιστον εκτονώθηκε με τον σωστό τρόπο και τώρα απολαμβάνει τα αποτελέσματα.

Khloe, είμαστε μαζί σου!

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ