Το FBI στο σπίτι της Αντζελίνα Τζολί -Μίλησαν και με τα παιδιά Ελέγχονται οι κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
10:16
20/10/2016
ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΒΙΑ

Το FBI στο σπίτι της Αντζελίνα Τζολί -Μίλησαν και με τα παιδιά

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Όπως είχε διαφανεί από την αρχή, ο χωρισμός της διάσημης ηθοποιού από τον σύζυγό της, Μπραντ Πιτ μόνο φιλικός δεν θα είναι.

Οι αποκαλύψεις μετά την αιφνιδιαστική -ακόμη και για τον ίδιο τον Μπραντ Πιτ- αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε η Αντζελίνα Τζολί ήταν καταιγιστικές. Μέθυσος και βίαιος ακόμη και προς τα παιδιά τους προέκυψε ο 53χρονος ηθοποιός και οι καταγγελίες είναι τέτοιες που ανέλαβε δράση και το FBI.

Οι πληροφορίες που θέλουν ως φορμή για τον χωρισμό να στάθηκε η "επίθεση" που έκανε ο Μπραντ Πιτ στον γιο τους Μάντοξ μέσα στο αεροπολάνο της οικογένειας στις 14 Σεπτεμβρίου εξετάζονται από εκείνη τη στιγμή και, όπως αναφέρει το TMZ, χθες, το FBI πέρασε το κατώφλι του σπιτιού τους προκειμένου να διερευνήσει τι ακριβώς συνέβη εκείνη τη μέρα.

Στη φωτογραφία κάτω, η Αντζελίνα, ο Μπραντ και ο Μάντοξ σε επίσημη εκδήλωση το 2013.

 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι πράκτορες του FBI έμειναν περισσότερες απο τρεις ώρες στο σπίτι της Αντζελίνα στο Μαλιμπού προσπαθώντας να ελέγξει αν όντως υπήρξε βίαιος ο Πιτ απέναντι σε ένα ή όλα τα παιδιά του.  

Για την ιστορία, ο Πιτ αρνείται τις κατηγορίες και λέγεται ότι θα παλέψει να κερδίσει την κηδεμονία των παιδιών του σε μια δικαστική μάχη που από ότι φαίνεται θα είναι μακρά και δύσκολη. Ο ίδιος πάντως φέρεται αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να πείσει ότι οι κατηγορίες εναντίον του δεν ευσταθούν.

Μάλιστα υποβλήθηκε ήδη οικειοθελώς σε τεστ για να διαπιστωθεί ότι δεν έχει εξάρτηση από το αλκοόλ ή τα ναρκωτικά, το οποίο βγήκε αρνητικό.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ