Τι τρέχει με την υγεία της Σελένα Γκόμεζ; Η είδηση που ανησύχησε τους φαν της | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
20:44
28/9/2016

Τι τρέχει με την υγεία της Σελένα Γκόμεζ; Η είδηση που ανησύχησε τους φαν της

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Τον προηγούμενο μήνα ανακοίνωσε ότι ακυρώνει την υπόλοιπη περιοδεία της και τώρα τα ξένα Μέσα υποστηρίζουν ότι πριν από λίγες ημέρες η Σελένα Γκόμεζ εισήχθη σε ειδικό κέντρο αποτοξίνωσης. 

Να θυμίσουμε ότι πριν από λίγους μήνες η νεαρή τραγουδίστρια είχε διαγνωστεί με λύκο του αίματος, ο οποίος της προκαλεί κατάθλιψη, κρίσεις πανικού και τρομερό άγχος. 

Για αυτό το λόγο, σύμφωνα με το radaronline, πριν από λίγες ημέρες εισήχθη στο ειδικό κέντρο όπου λέγεται ότι θα παραμείνει για περίπου δύο μήνες. 

 

Μάλιστα από την ημέρα της εισαγωγής της τα μέτρα ασφαλείας έχουν γίνει πιο αυστηρά, ενώ πολλοί υποστηρίζουν πως η είδηση είναι αληθινή, επικαλούμενοι το γεγονός ότι η Σελένα δεν έχει ανεβάσει τίποτα εδώ και καιρό στα προφίλ της στα social media. 

Άτομο από το φιλικό περιβάλλον της Σελένα δήλωσε πως «το συγκεκριμένο κέντρο έχει και έντονο θρησκευτικό στοιχείο. Επιπρόσθετα θα ασχοληθούν μαζί της επαγγελματίες, που θα πραγματοποιήσουν ειδικές μεθόδους θεραπείας». 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ