Τι δώρο έκανε η Μαντόνα στην Eλληνίδα που ξεγύμνωσε επί σκηνής | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
8:41
23/3/2016

Τι δώρο έκανε η Μαντόνα στην Eλληνίδα που ξεγύμνωσε επί σκηνής

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Σάλος προκλήθηκε πριν από λίγες μέρες όταν η βασίλισσα της ποπ ανέβασε στη σκηνή συναυλίας  της μια 17χρονη νεαρή και της κατέβασε το μπλουζάκι αποκαλύπτοντας το γυμνό στήθος της.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Η ίδια η νεαρή, η οποία προέκυψε ότι είναι ελληνικής καταγωγής, Τζοζεφίν Γεωργίου στο όνομα, απάντησε σχετικά τονίζοντας με λίγα λόγια ότι δεν αντιλαμβάνεται γιατί έχει γίνει αυτός ο κακός χαμός. "Δεν έγινε και τίποτα", δήλωσε η "μικρή" υποστηρίζοντας ότι μπροστά στην εμπειρία που είχε στο πλευρό του ειδώλου της δεν την πείραξε καθόλου.

Βέβαια η Μαντόνα, θέλησε να την "αποζημιώσει" κάτα κάποιον τρόπο και, όπως διαβάζουμε σήμερα στα ΜΜΕ της Αυστραλίας, πρόσφερε στην ίδια και τη μητέρα της VIP θέσεις για τη συναυλία της στο Σύδνεϊ, ενώ τους αγόρασε και τα αεροπορικά εισιτήρια για να φτάσουν στην πόλη. Οι δύο γυναίκες αποδέχτηκαν την πρσφορά και εμείς, περιμένουμε φωτογραφίες. 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ