Θρηνεί η Κιμ Καρντάσιαν για την απώλειά της & η Τέιγκεν της στέλνει λουλούδια | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
14:17
5/8/2016

Θρηνεί η Κιμ Καρντάσιαν για την απώλειά της & η Τέιγκεν της στέλνει λουλούδια

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα για την Κιμ Καρντάσιαν και η Κρίσι Τέιγκεν της έστειλε ένα εντυπωσιακό μπουκέτο λουλούδια για ν΄απαλύνει τον πόνο της. 

"Ήξερα ότι αυτή η μέρα θα έρθει και για να είμαι ειλικρινής είμαι έτοιμη" είχε γράψει στο Twitter η Κιμ κι αυτό το είδε η Τέιγκεν.

 

Η Κιμ αποκάλυψε την Τετάρτη μέσω Twitter πως το αγαππημένο της κινητό Blackberry χάλασε μετά απο χρόνια και δε μπορεί να βρει άλλο. 

"Το Blackberry Bold μου πέθανε. Δεν μπορώ να βρω άλλο στο ebay. Ήξερα ότι αυτή η μέρα θα έρθει και για να είμαι ειλικρινής είμαι έτοιμη. Αλλά το ερώτημα είναι .... μπορώ να δοκιμάσω άλλη μάρκα ή να δοκιμάσω ένα άλλο Blackberry;"

Τον πόνο της συμμερίστηκε η Τέιγκεν - που αν κρίνουμε από το βομβαρδισμό φωτογραφιών στο Instagram πρέπει να την έχει πρότυπο - και της έστειλε ένα μπουκέτο λουλούδια με το εξής μήνυμα. 

"Λυπάμαι τόσο για την απώλειά σου. Ξέρω πόσο πολύ αγαπούσες το BB σου. Είσασταν κι οι ύο τυχεροί που είχατε ο ένας τον άλλο και θα έχετε πάντα τις αναμνήσεις σας."

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ