Τέλος οι ηθοποιοί για τη Jennifer Aniston – Με αυτούς τους δύο άνδρες βγαίνει ραντεβού | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
10:15
4/7/2018

Τέλος οι ηθοποιοί για τη Jennifer Aniston – Με αυτούς τους δύο άνδρες βγαίνει ραντεβού

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ο χωρισμός της από τον Justin Theroux της στοίχισε πολύ μιας και δεν είναι κρυφό πως η ίδια δεν επιθυμούσε ακόμα ένα διαζύγιο στο ενεργητικό της.

Ο Justin ήταν εκείνος που εγκατέλειψε τη συζυγική σχέση κάνοντας λόγο για… κακό σεξ με την Jen, με τα τελευταία νέα να τον θέλουν ζευγάρι με την επίσης ηθοποιό Emma Stone.

Και κάπως έτσι η Aniston είπε να περάσει στην αντεπίθεση όχι με έναν αλλά με δύο υποψήφιος συντρόφους.

Σύμφωνα με το US Weekly, η ηθοποιός πολιορκείται από δύο άνδρες, τους οποίους όμως το περιβάλλον της κρατά επτασφράγιστο μυστικό, αφού πλέον το κορίτσι αυτό προσέχει να έχει. Ελάχιστα στοιχεία έχουν γίνει γνωστά γι’ αυτούς με πρώτο και καλύτερο το ότι δεν ανήκουν στον χώρο της υποκριτικής!

«Ο ένας πήρε πρόσφατα διαζύγιο και προσπαθεί να κερδίσει τη Jen και ο δεύτερος είναι μέσα στον χώρο της καλλιτεχνικής βιομηχανίας και γνωρίστηκαν όταν ξεκίνησαν να συνεργάζονται για ένα project πριν μερικούς μήνες», αναφέρουν πηγές στο περιοδικό, με το περιβάλλον της να είναι ενθουσιασμένο με αυτή την εξέλιξη.

Η ίδια, πάντως, δεν μοιάζει να ενθουσιάζεται μιας και δεν πέρασε λίγα με τους δύο γάμους της.

Θα τα καταφέρει αυτή τη φορά;

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ