Τάιρα Μπανκς: Ποια διάσημη ελληνίδα πόσταρε στον λογαριασμό της στο Instagram & γιατί [photo] Έμπνευση στην έμπνευση | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
16:24
25/4/2017
ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΜΠΝΕΥΣΗ

Τάιρα Μπανκς: Ποια διάσημη ελληνίδα πόσταρε στον λογαριασμό της στο Instagram & γιατί [photo]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Πρόκειται για ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα όλων των εποχών, η οποία, στα 43 χρόνια συνεχίζει δυναμικά την παρουσία της στον χώρο της μόδας με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.

Ιδιαίτερα δραστήρια στα social media η Τάιρα Μπανκς δεν σταματά να ποστάρει κομμάτια της προσωπικής αλλά και της επαγγελματικής ζωής της. Σε ένα από τα πιο πρόσφατα, ωστόσο, αναγνωρίσαμε το πρόσωπο μιας «δικής» μας.

Πρόκειται για ένα μοντέλο που μεσουράνησε τη δεκατία του '90, παραμένει ακμαιότατο και με μια ανάρτησή της κέρδισε το ενδιαφέρον της Μπανκς, η οποία και το φανέρωσε δημοσίως.

Ο λόγος για την Άντζελα Ευρυπίδου, η οποία εμπνεύστηκε από μια σειρά φωτογραφήσεων που έκανε η Τάιρα με στόχο να διώξει κανείς κάθε αρνητική ενέργεια από μέσα του και να κρατά μόνο τα θετικά. Τίτλος της καμπάνιας #faceforward και ιδού το ποστάρισμα της Τάιρα για την Άντζελα, αλλά και τα υπόλοιπα που την ενέπνευσαν..

 

 

Cara Adelante 💛 @angelaevripidi ? #FaceForward

A post shared by Tyra Banks (@tyrabanks) on

 

 

 

 

It's time to end this nonsense #FaceForward

A post shared by Tyra Banks (@tyrabanks) on

 

What are you going to do to end this? #FaceForward

A post shared by Tyra Banks (@tyrabanks) on

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ