Συμβόλαιο θανάτου για την Αμάλ Κλούνεϊ -Ανάστατος ο Τζορτζ | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
9:41
7/3/2016

Συμβόλαιο θανάτου για την Αμάλ Κλούνεϊ -Ανάστατος ο Τζορτζ

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Δύσκολες ώρες φαίνεται ότι περνα το διάσημο ζεύγος καθότι, σύμφωνα με τελευταία δημοσιεύματα η σύζυγος του 54χρονου σταρ δέχεται σοβαρές απειλές ενάντια στη ζωή της.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Τρομοκρατημένος, λέγεται ότι είναι τις τελευταίες μέρες ο Τζορτζ Κλούνεϊ ο οποίος έχει αυξήσει την προσωπική ασφάλεια γύρω από τον ίδιο και ιδιαίτερα τη σύζυγό του, Αμάλ, της οποίας η ζωή απειλείται.

Όπως είναι γνωστό, η Αμάλ Κλούνεϊ είναι δικηγόρος ανθρωπίνων δικαιωμάτων και αυτό τον καιρό εκπροσωπεί τον πρώην πρόεδρο των Μαλδίβων, Μοχάμεντ Νασίντ, [φωτό κάτω] ο οποίος υπήρξε ο πρώτος εκλεγμένος πρόεδρος της χώρας το 2008. Κυβέρνησε ως το Φεβρουάριο του 2012, οπότε και παραιτήθηκε αν και ο ίδιος υποστηρίζει ότι του πήραν την διακυβέρνηση της χώρας με πραξικόπημα, υπό την απειλή όπλου. Τον Μάρτιο του 2015 ο Νασίντ κρίθηκε ένοχος για την κατηγορία της τρομοκρατίας για την απαγωγή του δικαστή Αμπντάλα Μοχάμεντ επί προεδρίας του και καταδικάστηκε σε φυλάκιση 13 ετών.Του απαγγέλθηκαν κατηγορίες με τον αντιτρομοκρατικό νόμο των Μαλδίβων.

Τον Ιανουάριο του 2016, με τη βοήθεια της Αμάλ και των συναδέλφων της κέρδισε την άδεια να  ταξιδέψει στη Βρετανία για να υποβληθεί σε εγχείρηση στη σπονδυλική στήλη και από εκείνη τη στιγμή η κυρία Κλούνεϊ πιέζει πολύ τον πρωθυπουργό της χώρας Ντέιβιντ Κάμερον να πιέσει την κυβέρνηση στης Μαλδίβες καθότι φοβούνται ότι αν επιστρέψει θα συλλη φθεί εκ νέου.

 

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Metro η Αμάλ δέχεται έντονες και ανησυχητικές απειλές κατά της ζωής της και ο Τζορτζ έχει αναλάβει να την προστατέψει. Το πρώτο πράγμα, λοιπόν, που έκανε είναι να αυξήσει την ασφάλεια γύρω της.

Επίσημα το ζεύγος δεν έχει εκδόσει κάποια ανακοίνωση, όμως ελπίζουμε να μην έχουν βάση αυτές οι απειλές.
 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ