Στην αντεπίθεση ο Μπιλ Κόσμπι εναντίον των γυναικών που τον κατηγορούν για βιασμό | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
9:38
16/12/2015

Στην αντεπίθεση ο Μπιλ Κόσμπι εναντίον των γυναικών που τον κατηγορούν για βιασμό

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Το σκάνδαλο που ξέσπασε πριν από λίγους μήνες όταν πολλές γυναίκες, η μία μετά την άλλη εμφανιζόταν κατηγορόντας τον διάσημο κωμικό για βιασμό μπαίνει πια σε άλλη βάση.

Ούτε μία, ούτε δύο, ούτε τρεις... 35 γυναίκες βγήκαν δημοσίως και υποστήριξαν ότι είχαν πέσει θύματα βιασμού από τον Μπιλ Κόσμπι (Bill Cosby) κάποια στιγμή στη νεαρή -ως επί το πλείστον- ζωή τους. Ο ίδιος απέφευγε να μιλήσει επ' αυτού, όμως στο τέλος το παραδέχτηκε. Και τώρα αποφάσισε να βγει δυναμικά στην αντεπίθεση.

Μήνυση εναντίοων των γυναικών αυτών, λέγεται ότι είναι έτοιμος να καταθέσει ο 78χρονος "αποκαθηλωμένος" σταρ υποστηρίζοντας πως οι κυρίες αυτές"βρίσκονται υπό ψυχολογική διαταραχή και μόνος τους σκοπός είναι να αποκομίσουν οικονομικό όφελος από εκείνον, ενώ όλον αυτόν τον καιρό διασύρουν το όνομα του". Χαρακτηριστικά, στη μήνυση που είναι ήδη έτοιμη από τους δικηγόρους τους, αναφέρεται ότι οι γυναίκες αυτές  έχουν συστήσει μια ομάδα με μοναδικό στόχο να "δολοφονήσουν την φήμη του".

 
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ