Στη δημοσιότητα η αυτοψία της Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
15:46
4/3/2016

Στη δημοσιότητα η αυτοψία της Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

9 μήνες μετά τον θάνατο της κόρης της Γουίτνεϊ Χιούστον, τα αίτια του οποίου επίσημα παραμένουν  "απροσδιόριστα" η όλη υπόθεση έρχεται ξανά στη δημοσιότητα.

Η Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν πέθανε τον περασμένο Ιούλιο, έχοντας περάσει τους τελευταίους έξι μήνες της ζωής της σε κώμα. Σήμερα θα γινόταν 23 χρονών. Τον περασμενο Ιανουάριο είχε βρεθεί αναίσθητη μέσα στην μπανιέρα του σπιτιού της και μετά τον θάνατό της τα πράγματα μπλέχτηκαν πολύ καθώς υπήρξαν υποψίες για τον ρόλο του αρραβωνιστικού/θετού αδελφού της Νικ Γκόρντον. Η οικογένεια της θεωρεί ότι εκείνος τη σκότωσε αλλά φυσικά η υπόθεση είναι ανοικτή.

Σήμερα, και ενώ δεν έχει αποφασιστεί ακόμη αν ο θάνατος της Μπόμπι Κριστίνα ήταν "δολοφονία" ή "ατύχημα", το γραφείο του ιατροδικαστή που χειρίστηκε τότε την υπόθεση ετοιμάζεται να δώσει στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα της νεκροψίας που τότε είχε σφραγισθεί.

Το πέσιμο στο νερό και τα ναρκωτικά έπαιξαν μεγάλο ρόλο στον θάνατό της ο οποίος τελικά ήρθε από πνευμονία. Εμπλέκονται επίσης ξεκάθαρα η μαριχουάνα και το αλκοόλ μαζί με ένα κοκτέιλ ηρεμιστικών και αντικαταθλιπιτκών που έπαιρνε καθημερινά.

 

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ