Στα ύψη οι μετοχές της Κέιτλιν Τζένερ -Η δουλειά που μας ξάφνιασε | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
13:51
11/3/2016

Στα ύψη οι μετοχές της Κέιτλιν Τζένερ -Η "δουλειά" που μας ξάφνιασε

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μεγάλες στιγμές για τη διάσημη ριάλιτι σταρ, η οποία στην περασμένη της ζωή (στην κυριολεξία) υπήρξε ο Ολυμπιονίκης Μπρους Τζένερ.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Η Κέιτλιν Τζένερ είναι ενθουσιασμένη και δεν το κρύβει καθώς βλέπει τις "μετοχές" της να ανεβαίνουν στα επαγγελματικά.

Πριν από μερικές εβδομάδες ανακοινώθηκε ότι η 66χρονη σταρ θα είναι το επίσημο πρόσωπο στη νέα εκστρατεία των καλλυντικών Mac -από όπου και η φωτογραφία επάνω- και μόλις σήμερα η Κέιτλιν καμαρώνει για τη νέα "τιμή" που της έγινε, η οποία, οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι μας ξάφνιασε κάπως... 

 

Πρέσβειρα της H&M έγινε η Κέιτλιν Τζένερ για την αθλητική σειρά της εταιρείας και η ίδια δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά της ποστάροντας τη φωτογραφία αυτή από τη φωτογράφηση που γίνεται αυτές τις ώρες.

Για την ιστορία θυμίζουμε ότι η Κέιτλιν, είχε κερδίσει το χρυσό μετάλιο στο δέκαθλο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1976 ενώ ακόμη και σήμερα η σχέση της με τον αθλητισμό είναι σχεδόν καθημερινή, κυρίως μέσω του τένις.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ