Σοκαριστικό: Η Μελάνια Τραμπ ζητά 150 εκατομμύρια δολάρια αποζημίωση Για συκοφαντική δυσφήμιση | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
12:28
7/2/2017
ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ

Σοκαριστικό: Η Μελάνια Τραμπ ζητά 150 εκατομμύρια δολάρια αποζημίωση

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η σύζυγος του νέου Προέδρου των ΗΠΑ δεν φαίνεται να ανέχεται σπίλωση του ονόματός της και προσέφυγε στη δικαιοσύνη ζητώντας από την εφημερίδα «Daily Mail» μια τεράστια αποζημίωση εξαιτίας ενός δυσφημιστικού δημοσιεύματός της.

Αυτή δεν είναι η πρώτη μήνυση που καταθέτει η Μελάνια Τραμπ εναντίον της εφημερίδας. Ας δούμε όμως τι ακριβώς έχει συμβεί. Πριν από μερικούς μήνες η «Daily Mail» είχε δημοσιεύσει άρθρο στο οποίο ισχυριζόταν ότι η Μελάνια Τραμπ πριν παντρευτεί τον Ντόναλντ Τραμπ εργαζόταν ως συνοδός πολυτελείας.

Ανέφερε ότι οι πληροφορίες της βασίζονταν σε κάποιο σλοβένικο περιοδικό, το οποίο έγραφε ότι η Μελάνια όταν ακόμα ήταν μοντέλο συνεργαζόταν με ένα πρακτορείο στη Νέα Υόρκη που ταυτόχρονα ήταν και γραφείο συνοδών και παρείχε γυναίκες για σεξουαλικές υπηρεσίες σε πλούσιους άντρες.

Η πλευρά Τραμπ αντέδρασε άμεσα καταθέτοντας μήνυση στη Μέριλαντ τόσο εναντίον της εταιρείας Mail Media στην οποία ανήκει η Daily Mail Online όσο και εναντίον του μπλόγκερ και ραδιοφωνικού παραγωγού Ουέμπστερ Γκρίφιν Τάρπλεϊ που είχε αναφερθεί στις ίδιες φήμες. Στη συνέχεια η Daily Mail ανασκεύασε λέγοντας: «Εάν οποιοδήποτε άρθρο μας πρόβαλε τον ισχυρισμό ή υπονοούσε πως η κ. Τραμπ εργαζόταν ως “συνοδός” ή στη βιομηχανία του σεξ ανακαλείται και η Daily Mail λυπάται για οποιαδήποτε παρερμηνεία».

Το δικαστήριο του Μέριλαντ αποφάσισε ότι η υπόθεση δεν μπορούσε να εκδικαστεί εκεί και έτσι απέρριψε τη μήνυση. Όμως η Μελάνια δεν υποχώρησε και τώρα υποβάλλει την αγωγή στη Νέα Υόρκη, όπου διατηρεί γραφεία η συγκεκριμένη εταιρεία ζητώντας τουλάχιστον 150 εκατομμύρια δολάρια αποζημίωση.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ