Σοκαριστικά αγνώριστος ο Ντέιβιντ Λέτερμαν μετά τη σύνταξη [photos] | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
16:25
23/3/2016

Σοκαριστικά αγνώριστος ο Ντέιβιντ Λέτερμαν μετά τη σύνταξη [photos]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ο θρυλικός παρουσιαστής δεν είναι πια ΕΤΣΙ. Σχεδόν έναν χρόνο από τη στιγμή που είπε το τελευταίο "Αντίο" στην τεράστια τηλεοπτική του καριέρα ο Ντέιβιντ Λέτερμαν έχει γίνει, στην κυριολεξία άλλος άνθρωπος.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Τον περσινό Μάη, ο Ντέιβιντ Λέτερμαν αποχώρησε από το πόστο του ως παρουσιαστής του "Late Show" ύστερα από 33 χρόνια και τεράστια επιτυχία. Σήμερα, 10 μήνες μετά, ο 68χρονος "σόουμαν" έχει "αφεθεί" με έναν τρόπο ξαφνιάζει. Τουλάχιστον ως προς την εμφάνισή του.

Κυριολεκτικά αγνώριστος είναι σήμερα ο Λέτερμαν, ο οποίος θυμίζει περισσότερο τον Αι Βασίλη, παρά τον παλιότερο εαυτό του .

 

Ιδού, λοιπόν τα πειστήρια. Σε τίποτα δεν θυμίζει τον παλιό του εαυτό ο Ντέιβιντ Λέτερμαν, τον οποίο ο φωτογραφικός φακός "τσάκωσε" να κάνει τζόκινγκ στο Σεντ Μπαρθ, χθες. 

Η αλλαγή όμως είχε φανεί από νωρίτερα, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες κάτω. Αν μη τι άλλο, πάντως, την απολαμβάνει τη σύνταξη ο Ντέιβιντ. Και,  προφανώς, βαρέθηκε το ξύρισμα


 


 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ