Σκάρλετ Γιόχανσον: Αναμένεται πόλεμος για την επιμέλεια της κόρης της μετά το διαζυγιο Σκούρα τα πράγματα | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
16:17
8/3/2017
ΣΚΟΥΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Σκάρλετ Γιόχανσον: Αναμένεται πόλεμος για την επιμέλεια της κόρης της μετά το διαζυγιο

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
(Photo by Chris Pizzello/Invision/AP)
<p>(Photo by Chris Pizzello/Invision/AP)</p>

Η διάσημη ηθοποιός και ο σύζυγός χώρισαν όμως, όπως όλα δείχνουν, ο γάμος τους δεν θα λήξει "αναίμακτα". Και αυτό μόνο ευχάριστο δεν είναι αφού στη μέση της όλης διαμάχης βρίσκεται το παιδί τους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Σελίδας Έξι (Page Six) της New York Post, η Σκάρλετ Γιόχανσον κατέθεσε και επίσημα αίτηση διαζυγίου από τον σύζυγό της Ρομέν Ντοριάκ, μέσα στην οποία δηλώνεται κατηγορηματικά ότι "δεν υπάρχει καμία περίπτωση συμφιλίωσης".

Οι διαδικασίες έχουν ήδη αρχίσει με την 31χρονη σταρ να διεκδικεί την επιμέλειαα της 3χρονης κόρης τους, Ρόουζ Ντόροθι. Ο δικηγόρος του Ντοριάκ όμως, Χάρολντ Μάγιερσον, αποκάλυψε στη στήλη ότι ο πελάτης του πρόκειται να αντιταχθεί στο αίτημα διεκδικώντας ο ίδιος την επιμέλεια της μικρής. 

"Θα ήθελε να μετακομήσει στη Γαλλία με την κόρη του καθώς η κυρία Γιόχανσον ταξιδεύει πολύ. Θα είναι μια ενδιαφέρουσα διαδικασία", τόνισε ο δικηγόρος μη δίνοντας όμως άλλες πληφορορίες αυτή τη στιγμή.

To ζευγάρι παντρεύτηκε το 2014 λίγο μετά τη γέννηση της κόρης τους και η αλήθεια είναι ότι ο χωρισμός τους ξάφνιασε πολλούς, ενώ η ίδια η Σκάρλετ φρόντισε να εξηγήσει μερικά πράγματα από τη δική της πλευρά. "Δεν θεωρώ ότι ο άνθρωπος πρέπει να είναι μονογαμικός" είπε μεταξύ άλλων η διάσημη ηθοποιός και τα είπε όλα...

Για την ιστορία, αυτό θα είναι το δεύτερο διαζύγιο της Γιόχανσον, η οποία υπήρξε παντρεμένη με τον Ράιαν Ρέινολντς.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ