Σίντι Κρόφορντ: Ένα πράγμα μόνο μου έμαθε καλά ο Ρίτσαρντ Γκιρ | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
11:40
30/9/2015

Σίντι Κρόφορντ: "Ένα πράγμα μόνο μου έμαθε καλά ο Ρίτσαρντ Γκιρ"

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Με αφορμή του λεύκωμα που κυκλοφορεί οσωνούπω για τα 50 (!) της χρόνια, το θρυλιό τοπ μόντελ προχωρά σε ζουμερές αποκαλύψεις για το παρελθόν της και συγκεκριμένα για τον γάμο της με τον διάσημο γόη.

Σε περίπτωση που κάποιος το είχε ξεχάσει -ή έστω, δεν το ήξερε- η Σίντι Κρόφορντ (Ciney Crawford) και ο Ρίτσαρντ Γκιρ (Richard Gere) από το 1991 μέχρι το 1995. Βέβαια, στην αυτοβιογραφία της δεν συμπεριέλαβε αυτά τα χρόνια. Και εξηγεί γιατί.

 

"Δεν είναι κάτι που θέλω να μοιραστώ με τον κόσμο. Αν ένιωθα ότι υπήρχε ένα γενικότερο καλό που θα μπορούσε να βγει από αυτό μπορεί να μοιραζόμουν περισσότερα όμως δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι που θα πω σχετικά και θα ενδιαφέρει ή θα ωφελήσει τους άλλους. Και επίσης, ήθελα να δείξω σεβασμό".

Χμ... Ύποπτα αυτά που λέει η Σίντι, αλλά ας το αφήσουμε εδώ, δείχνοντας επίσης σεβασμό.

Ένα πράγμα όμως παραδέχτηκε ότι της "άφησε" ο γάμος της με τον Γκιρ και το αποκαλύπτει.

 

1993. Η Σίντι ετοιμάζεται για φωτογράφηση για τη Vogue και ο Ρίτσαρντ... παρακολουθεί."Κοίτα, έμαθα πολλά από τον Ρίτσαρντ. Έμαθα πώς να είμαι διάσημη. Και πάλι όμως δεν πρόκειται για ένα καθολικό μάθημα. Και πολλά από τα προσωπικά θέματα, όλα τα υπόλοιπα που έμαθα από αυτό, ήταν αποκλειστικά για μένα".

 

Και πάλι λίγο ύποπτο, αλλά κατηγορηματικό, οπότε... μένουμε εκεί. 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ