Σε διπλή μαστεκτομή υποβλήθηκε η σύζυγος του Τομ Χανκς, Ρίτα Γουίλσον | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
9:50
15/4/2015

Σε διπλή μαστεκτομή υποβλήθηκε η σύζυγος του Τομ Χανκς, Ρίτα Γουίλσον

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ο καρκίνος χτύπησε και την ελληνικής καταγωγής σταρ, όπως ανακοίνωσε επίσημα η ίδια.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Μιλώντας στο περιοδικό "People" η Ρίτα Γουίλσον (Rita Wilson) αποκάλυψε ότι υποβλήθηκε σε διπλή μαστεκτομή εξηγώντας ακριβώς το πώς και το γιατί.

Η σύζυγος του δύο φορές βραβευμένου με Όσκαρ, Τομ Χανκς (Tom Hanks) πήρε άδεια από το θεατρικό έργο "Fish in the Dark" όπου πρωταγωνιστεί αυτό τον καιρό "για να μπορέσει να αντιμετωπίσει ένα πρσωπικό σοβαρό θέμα υγείας".

"Την προηγούμενη εβδομάδα με τον άντρα μου στο πλευρό μου και με την αγάπη και υποστήριξη της οικογένειας και των φίλων μου υποβλήθηκα σε διπλή μαστεκτομή και αποκατάσταση για καρκίνο του στήθους μετά τη διάγνωση για λοβιώδες καρκίνωμα. Βρίσκομαι σε διαδικασία αποθεραπείας και ξέρω πως θα θεραπευτώ πλήρως. Γιατί; Το εντόπισα νωρίς, έχω καταπληκτικούς γιατρούς και πήρα και δεύτερη γνώμη".

H 58χρονη ελληνικής καταγωγής Γουίλσον τόνισε πόσο σημαντική ήταν η δεύτερη γνώμη για τη δική της, αλλά και για τόσες άλλες περιπτώσεις. Την πρώτη φορά δεν είχε εντοπιστεί καρκίνωμα στη δεύτερη όμως, φάνηκε ξεκάθαρα.

"Μοιράζομαι την ιστορία μου για να δείξω στον κόσμο πως η δεύτερη ιατρική γνώμη είναι πολύ σημαντική για την υγεία μας. Η έγκαιρη διάγνωση είναι η επιτυχία. Νιώθω ευλογημένη που έχω αυτόν τον τρυφερό σύζυγο, την οικογένειά μου, τους φίλους και τους γιατρούς μου. Νιώθω καλύτερα μέρα με τη μέρα. Ελπίζω να δώσω δύναμη σε άλλους να εμπιστεύονται το ένστικτό τους αν κάτι νιώθουν πως δεν πάει καλά".

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ