Σε διαδικασία εξωσωματικής η Μενούνος: Προσπαθεί να γίνει μαμά | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
17:07
28/11/2015

Σε διαδικασία εξωσωματικής η Μενούνος: Προσπαθεί να γίνει μαμά

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Την προσπάθειά της να γίνει μαμά για πρώτη φορά αποκάλυψε η Μαρία Μενούνος σε βίντεό της που ανέβασε στο snapchat και το οποίο έχει περισσότερες σπό ένα εκατομμύριο επισκέψεις. 

Αρχικά, στο βίντεο, όλοι μείναμε στο στήθος που έδειχνε η παρουσιάστρια, ενώ λίγο αργότερα η Μενούνος τόνισε μέσω Twitter που έκανε μια σπουδαία αποκάλυψη στο snapchat.

 

Ακούγοντας τι λέει στο χιουμοριστικό τη βίντεο η Μενούνος, καταλάβαμε όλοι την προσπάθεια που κάνει να γίνει μαμά για πρώτη φορά. 

«Αυτό κάνουν οι ορμόνες στο στήθος όταν κάνει IVF», τονίζει η Μαρία αποκαλύπτωντας τη διαδικασία εξωσωματικής στην οποία έχει μπει. 

View post on imgur.com

Πριν λίγες ημέρες μάλιστα, η παρουσιάστρια του αμερικάνικου καναλιού "Ε!" είχε ανεβάσει φωτογραφία από το κρεβάτι του πόνου, χωρίς να εξηγεί λεπτομέρειες.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Η Μαρία Μενούνος στο κρεβάτι του πόνου

Η Μενούνος είναι ζευγάρι με τον αγαπημένο της Keven Undergaro από το 1998 και όπως φαίνεται, είναι έτοιμοι για το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

Πριν μερικά χρόνια (το 2011), η Μενούνος Που ήταν 33 ετών τότε, είχε αποκαλύψει πως προτίμησε να καταψύξει τα ωάριά της για να μπορέσει να τεκνοποιήσει σε μεγαλύτερη ηλικία. Φαίνεται, πως η ώρα αυτή έφτασε πια.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ