Σάλος από τη δήλωση της Τζολί για τον ρόλο της στον χωρισμό Πιτ-Άνιστον | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
16:00
7/12/2015

Σάλος από τη δήλωση της Τζολί για τον ρόλο της στον χωρισμό Πιτ-Άνιστον

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Εδώ και 10 χρόνια, το "σκάνδαλο" που συνδέει τους τρεις αυτούς διάσημους αστέρες του Χόλιγουντ "καλά κρατεί" παρόλου που οι ίδιοι φροντίζουν να το υποβιβάζουν ως σημασία σε κάθε ευκαιρία, μην έχοντας ωστόσο μιλήσει τελείως ανοιχτά επ' αυτού ποτέ...

Το 2005 υπήρξε μοιραία χρονιά και για τους τρεις αστέρες του Χόλιγουντ. Στον πέμτπο χρόνο του γάμου του με την Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston), ο Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) γνώρισε την Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) με την οποία πρωταγωνιστούσε στην ταινία "Mr & Mrs Smith".

Μπραντ και Αντζελίνα έγιναν ζευγάρι και μέχρι σήμερα ζουν τον έρωτά τους μέχρι και σήμερα με τον θρύλο να θέλει τη σχέση τους να έχει ξεκινήσει πριν το διαζύγιο και τους ίδιους να υποστηρίζουν το αντίθετο. 

Τις τελευταίες ώρες, τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα ποστάρισμα που έρχεται από τον λογαριασμό της κυρίας Πιτ στο Facebook και έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

 

Το ποστάρισμα έρχεται από έναν fanpage λογαριασμό της Τζολί καθότι η ίδια δεν συμμετέχει σε κανένα από τα social media.

Οι υπεύθυνοι της σελίδας, ωστόσο, παραθέτουν τα λόγια της νυν κυρίας Πιτ σε εισαγωγικά. Σκέψεις και συναισθήματα από εκείνο τον πρώτο καιρό, όπως ακριβώς τα έχει ξαναπεί.

"Περάσαμε πολύ καιρό σκεπτόμενοι, κουβεντιάζοντας σχετικά με το τι θέλουμε από τη ζωή και συνειδητοποιήσαμε ότι και οι δυο θέλαμε πολύ πολύ παρόμοια πράγματα. Και μετά απλά συνεχίσαμε να κουβεντιάζουμε γι' αυτά. Παραμείναμε πολύ πολύ καλοί φίλοι -με αυτή τη συνειδητοποίηση- για πολύ καιρό. Και μετά, η ζωή εξελίχθηκε με έναν τρόπο ώστε μπορούσαμε να είμαστε μαζί. Νιώθαμε ότι αυτό ήταν που έπρεπε να κάνουμε".

 

 

Με λίγα λόγια, η Αντζι και ο Μπραντ έγιναν ζευγάρι μετά τον χωρισμό εκείνου από την Τζεν. Μέχρι εκείνη τη στιγμή ήταν απλά φίλοι -που είχαν αρχίσει να νιώθουν πράγματα ο ένας για τον άλλο, αλλά περίμεναν!!!

Πάντως για την ιστορία, και η Άνιστον δείχνει να έχει ξεπεράσει το θέμα, στο πλευρό του νυν συζύγου, Τζάστιν Θερού, αν και για να πούμε την αλήθεια, δεν είναι λίγοι εκείνοι που το αμφισβητούν κι αυτό, θεωρώντας ότι η Τζεν "θα είναι πάντα κολλημένη με τον Μπραντ".

Αν τώρα προκύψει κάποια δημόσια εκδήλωση και δουμε μαζί τα δυο ζευγάρια, αυτό θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον. Μέχρι στιγμής, κατι τέτοιο "φροντίζεται" ευλαβικά να μη συμβεί...

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ