Σακίρα: Σάλος από τη φωτογραφία με το σεξουαλικό βοήθημα [photo] | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
13:02
21/9/2016

Σακίρα: Σάλος από τη φωτογραφία με το σεξουαλικό βοήθημα [photo]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Χαμός έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες στα social media με αφορμή ένα ποστάρισμα της διάσημης κολομβιανής τραγουδίστριας.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Η Σακίρα αποφάσισε να φροντίσει το πεντικιούρ της και απαθανάτισε την ώρα που το έκανε, για να ποστάρει αργότερα τη φωτογραφία. Έλα όμως που το μάτι πολλών "δαιμόνιων" φανς της εστίασαν σε ένα σημειό πιο στο background που όμως... έβγαζε μάτι.

 

Ιδού η επίμαχη φωτογραφία στην οποία βλέπουμε τη Σακίρα να βάφει να νύχια του ποδιού της όμως στη βάση του τραπεζιού στα αριστερά της [δεξιά της φωτογραφίας] διακρίνεται κάτι που θα μπορούσε να είναι... δονητής.

Και... βροχή τα σχόλια! Η ίδια δεν έχει απαντήσει, αφήνοντας, προφανώς το θέμα να ξεθυμάνει. Πάντως, σε μια δεύτερη ματιά, δεν αποκλείεται αυτό το μωβ κομμάτι να μην είναι αντικείμενο αλλά κενό που κάνει το έπιπλο με κρυφό φωτισμό. Και ίσως "τζάμπα" να έγινε όλος ο ντόρος.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ