Ρουσλάνα: Έτσι είναι σήμερα η Ουκρανή που νίκησε τον Σάκη το 2004 [photos & vds] | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
17:38
1/2/2017

Ρουσλάνα: Έτσι είναι σήμερα η Ουκρανή που νίκησε τον Σάκη το 2004 [photos & vds]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Με την ανακοίνωση για την υποψηφιότητα της Demy στον φετινό διαγωνισμό, μπήκαμε επίσημα σε ρυθμούς Eurovision εξ ου και η... αναπόληση.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Χθες, στο Κίεβο, πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για τον φετινό διαγωνισμό που θα πραγματοποιηθεί εκεί. Στην εκδήλωση αυτή λοιπόν, επίτημη καλεσμένη ήταν η Ρουσλάνα, η τραγουδίστρια που κέρδισε τον διαγωνισμό το 2004 για την Ουκρανία, αφήνοντας στην τρίτη θέση τον δικό μας -εξαιρετικό, παρεμπιπτόντως- Σάκη Ρουβά.

Το τραγούδι της "Wild Dances" νίκησε το "Shake it" του Σάκη, όμως οι δυο τραγουδιστές ανέπτυξαν μια  πολύ φιλική σχέση μεταξύ τους. Η φωτογραφία επάνω είναι από εκείνη την εποχή.

Με την ευκαιρία, ας θυμηθούμε και τα δυο τραγούδια που έγραψαν τη δική τους ιστορία στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού.

 

43 ετών σήμερα, η Ρουσλάνα παραμένει το ίδιο χαμογελαστή και έδειχνε να απολαμβάνει ιδιαίτερα την τιμή που της έκαναν οι συμπατριώτες της.

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ