Ρατσιστικό παραλήρημα στο Instagram της Κάιλι Τζένερ | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
22:42
5/4/2015

Ρατσιστικό παραλήρημα στο Instagram της Κάιλι Τζένερ

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Απίθανη επίθεση δέχτηκε στα σόσιαλ μίντια η ετεροθαλής αδελφή των Καρντάσιαν και ο λόγος; Μια "τραβημένη" φωτογράφηση.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Δείγμα από την τελευταία φωτογράφησή της θέλησε να μοιραστεί η μικρή αδελφή Τζένερ, αλλά, όπως φάνηκε, τη βγήκε σε κακό και χρειάστηκε να υπερασπιστεί τον εαυτό της δημόσια.

Δίπλα στην πρώτη φωτογραφία που πόσταρε η Κάιλι Τζένερ (Kylie Jenner) στα σόσιαλ μίντια έγραψε την εξής λεζάντα: "Έτσι θα ήθελα να είμαι κάθε μέρα". Τι ήταν να το γράψει; Άστραψε και βρόντηξε το Instagram, με τον περισσότερο κόσμο να αντιδρά άσχημα στην απόφασή της να "ντυθεί" μαύρη!

"Σιγά βρε παιδιά", αναγκάστηκε να απαντήσει η 17χρονη Κάιλι τονίζοντας ότι πρόκειται "για μαύρο φως και φωτισμούς νέον που χρησιμοποίησε ο φωτογράφος". "Ας χαλαρώσουμε λίγο".

Και έκανε και ακόμη ένα αστειάκι το νεαρό μοντέλο.

 

"Σε έναν άλλο κόσμο, θα ευχόμουν να έχω ροζ μαλλιά και μπλε μάτια και να ήμουν καλυμμένη με στρας. Σε αυτόν όμως είναι ευχαριστημένη με τον τρόπο που με δημιούργησε ο Θεός. Καλό Πάσχα σε όλους".

 

Και βέβαια, αμέσως μετά, έγραψε και όλες τις πληροφορίες σχετικά με τον φωτογράφο, τον μακιγιέρ, τον κομωτή κλπ γης επίμαχης φωτογράφησης, έτσι για να ξέρουμε ποιος κάνει τι...

@marcelocantuphoto, @joycebonelli, @chrisdylanhair @hubblestudio

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ