Ράσελ Κρόου: Ο Μάικλ Τζάκσον με είχε ταράξει στις φάρσες | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
16:39
31/3/2015

Ράσελ Κρόου: Ο Μάικλ Τζάκσον με είχε ταράξει στις φάρσες

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μια απίστευτη αποκάλυψη έκανε πρόσφατα ο αυστραλός ηθοποιός σχετικά με τον ίδιο και τον βασιλιά της ποπ.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Guardian ο ο Ράσελ Κρόου (Russell Crowe) μιλά μεταξύ άλλων και για τα "χουνέρια" που του έκανε ο Μάικλ Τζάκσον (Michael Jackson).

Αυτό τον καιρό, ο 50χρονος ηθοποιός προωθεί το σκηνοθετικό του ντεμπούτο με τίτλο "The Water Diviner" και με αυτή την αφορμή μιλά σε διάφορα μέσα.

Στη συγκεκριμένη συνέντευξη, ο Κρόου αναφέρθηκε στις τρελές φάρσες που του έκανε στο παρελθόν και επί χρόνια ο βασιλιάς της ποπ.

Πρώτη φορά, ο Ράσελ είχε αναφέρει τα περιστατικά μιλώντας στην εφημερίδα "The Sun" το 2013, τονίζοντας πως ενώ δεν είχαν γνωριστεί ποτέ, ο Τζάκσον κατόρθωνε πάντα να ανακαλύψει το ψευδώνυμο που χρησιμοποιούσε για τη διαμονή του στα ξενοδοχεία και τον "παρενοχλούσε". Για την ιστορία, ο Τζάκο πέθανε το 2009.

"Μου τηλεφωνούσε συνέχεια και με μια δυνατή φωνή έλεγε 'Συμβαίνει κάτι έκτακτο και πρέπει να βγείτε έξω από το κτίριο'. Εγώ ρωτούσα 'Ποιος είναι;' και εκείνος έλεγε 'Μην ανησυχείς Ράσελ, απλά αστειεύομαι, ο Μάικλ είμαι'", εξηγεί ο Κρόου. Και αν όλο αυτό σας φαίνεται παράξενο... δεν είστε οι μόνοι. 

Πάντως σε αυτή την πιο πρόσφατη συνέντευξη ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός γίνεται πιο συγκεκριμένος ως προς τη διάρκεια της δοκιμασίας. "Κράτησε 2 ή 3 γαμ***να χρόνια"!

Ό,τι πεις Ράσελ! Ό,τι πεις...

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ