Πρώτη εμφάνιση της Τζολί μετά την αφαίρεση... | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
22:35
29/3/2015

Πρώτη εμφάνιση της Τζολί μετά την αφαίρεση...

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Με βραβείο γιόρτασε την πρώτη επίσημη "έξοδο" μετά και τη δεύτερη προληπτική επέμβαση που έκανε η διάσημη ηθοποιός και συγκλόνισε το σύμπαν με την επιστολή της.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 4
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
<p>Στα βραβεία<strong> Nikolodeon Kids' Choice Awards </strong>επέλεξε η Αντζελίνα Τζολι (Angelina Jolie) να κάνει την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την αφαίρεση των ωοθηκών και των σαλπίγγων τη

Στα βραβεία Nikolodeon Kids' Choice Awards επέλεξε η Αντζελίνα Τζολι (Angelina Jolie) να κάνει την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την αφαίρεση των ωοθηκών και των σαλπίγγων της. Και είχε την καλύτερη παρέα.

Υποψήφια στην κατηγορία "Ο Καλύτερος Κακός" της φετινής σεζόν ήταν η 39χρονη σταρ για τον ρόλο της κακιάς μάγισσας στην ταινία "Maleficent", βραβείο που τελικά κέρδισε μετά φανών και λαμπάδων.

Μαζί της πανηγύρισαν έξαλλα και οι δυο μεγαλύτερες κόρες της που τη συνόδευαν, η 8χρονη Σιλό και η 10χρονη Ζαχάρα, οι οποίες μόλις άκουσαν το όνομα της μαμάς ως νικήτριας τη γέμισαν με αγκαλιές και φιλιά.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να ακούσετε και τον συναισθηματικά φορτισμένο λόγο που έβγαλε η Αντζελίνα μόλις παρέλαβε το βραβείο και στον οποίο υπογράμμιζε τη διαφορετικότητα.

"Οταν ήμουν παιδί, μου είπαν ότι ήμουν διαφορετική. Αλλά μετά, κατάλαβα κάτι: Το διαφορετικό είναι καλό. Να είστε ο εαυτός σας. Και όταν κάποιος σας λέει ότι είστε διαφορετικοί, απλώς χαμογελάστε, σηκώστε το κεφάλι και να είστε περήφανοι", τόνισε η Τζολί, προτρέποντας τα παιδιά να είναι ο εαυτός τους πάνω από όλα.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
1 / 4
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ