Πού πάει η περιουσία της Γουίτνει Χιούστον μετά το θάνατο της Μπόμπι; | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
10:54
29/7/2015

Πού πάει η περιουσία της Γουίτνει Χιούστον μετά το θάνατο της Μπόμπι;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ποιός παίρνει τι από την τεράστια περιουσία που αφήνει πίσω η Μπόμπι Κριστίνα; 

Όταν ο θρύλος της μουσικής Γουίτνει Χιούστον πέθανε τον Φεβρουάριο άφησε πίσω μια τεράστια περιουσία που εκτιμάται σε περίπου 20 εκατομμύρια δολάρια. Τότε η κόρη της Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν ορίστηκε ως η μοναδική κληρονόμος της.  Στον απόηχο του θανάτου της Μπόμπι Κριστίνα, το ζήτημα της υπέρογκης περιουσίας που της είχε αφήσει η μητέρας της ήρθε και πάλι στο προσκήνιο.

Ποιός θα πάρει τα χρήματα και ποιό το ακριβές ποσό; 

 

Δεν υπάρχουν άλλα παιδιά που να γέννησε η Γουίτνει κι έτσι τα χρήματα πηγαίνουν πίσω στους λοιπούς κοντινούς συγγενείς, στη μητέρα και τα δύο της αδέλφια, τον Μάικλ Χιούστον και τον ετεροθαλή αδελφό Γκάρι Γκάρλαντ.

Όπως μάλιστα λέγεται ο πατέρας της Μπόμπι Κριστίνα, Μπόμπι Μπράουν δεν θα πάρει τίποτα από την κληρονομιά μιας κι αυτή προέρχεται από την πρώην σύζυγό του. 

Όσο για τον Νικ Γκόρντον είναι ακόμη ασαφές το αν έχε συμπεριληφθεί σε τυχόν διαθήκη της αγαπημένης του. Αν η Μπόμπι Κριστίνα είχε κάνει διαθήκη ή αν τον είχε βάλει συνδικαιούχο σε κάποιον από τους τραπεζικούς λογαριασμούς τότε θα λάβει το μερίδιό του. Αν σκεφτεί κανείς όμως το νεαρό της ηλικίας, κάτι τέτοιο είναι μάλλον αδύνατο. 

.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ