Πιρς Μπρόσναν και σύζυγος σήμερα & πριν από 20 χρόνια [photos] | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
15:53
5/2/2016

Πιρς Μπρόσναν και σύζυγος σήμερα & πριν από 20 χρόνια [photos]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ο διάσημος ηθοποιός και η αγαπημένη του Κέλι αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της σόουμπιζ από το 1994 που γνωρίστηκαν μέχρι και σήμερα.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Ο Πιρς Μπρόσναν (Pierce Brosnan) και η Κέλι Σέι Σμιθ (Kelly Shay Smith) γνωρίστηκαν το 1994, παντρεύτηκαν τον 2001, έχουν μαζί δυο γιους και παραμένόυν αχώριστοι και αγαπημένοι όπως την πρώτη μέρα.

Η φωτογραφία επάνω είναι από την πιο πρόσφατη εμφάνισή τους, ενώ στο Instagram του 62χρονου γόη "ψαρέψαμε" μια φωτογραφία τους πριν από 2 δεκαετίες.

 

Όπως διαβάζουμε στη λεζάντα με την οποία τη συνόδευσε, το κλικ έγινε "μόλις είχαν τελειώσει τα γυρίσματα του 'Goldeneye'" οπότε υπολογίζουμε ότι θα ήταν αμέσως μετά τη πρώτη γνωριμία.

Φρεσκοερωτευμένοι στην Μπόρα Μπόρα. Εμφανέστατα, ο χρόνος στάθηκε πολύ ευγενικός με τον Πιρς ενώ η καλή του είναι, θα έλεγε κανείς, αγνώριστη, εξαιτίας των παραπάνω κιλών που της έχου μείνει με τα χρόνια. Ο αγαπημένος της σύζυγος βέβαια δεν δείχνει να ενοχλείται στο παραμικρό, οπότε εμάς... μας περισσεύει.

Βέβαια και η 52χρονη Κέλι, δημοσιογράφος στο επάγγελμα, αναπολεί παλιότερες στιγμές μέσω Instagram.

 

"Πόσο γρήγορα περνά ο χρόνος!" Ο καημός της κυρίας Μπρόσναν. Και όλων μας, εδώ που τα λέμε!!!

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ