Πηγαίνουν την κόρη της Γουίτνεϊ στο σπίτι για να πεθάνει εκεί | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
11:35
15/6/2015

Πηγαίνουν την κόρη της Γουίτνεϊ στο σπίτι για να πεθάνει εκεί

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Τα τελευταία δημοσιεύματα θέλουν την αντίστροφη μέτρηση να έχει αρχίσει για το τέλος της Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Η μοναχοκόρη της Γουίτνεϊ Χιούστον (Whitney Houston) και του Μπόμπι Μπράουν (Bobby Brown) δίνει μάχη για τη ζωή της από τις 31 Ιανουαρίου 2015 όταν βρέθηκε αναίσθητη στην μπανιέρα του σπιτιού της, αλλά φαίνεται ότι έχει χαθεί και η τελευταία ελπίδα επιστροφής.

Η 22χρονη Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν (Bobbi Christina Brown) παραμένει χωρίς επαφή με το περιβάλλον εδώ και πέντε μήνες και σύμφωνα με πληροφορίες του Radar Online οι δικοί της αποφάσισαν να την πάρουν πια από την κλινική οπου νοσηλεύεται "έτσι ώστε να πεθάνει γαλήνια στο σπίτι της".

Οι φήμες θέλουν την άτυχη νεαρή να επιστρέφει στο σπίτι όπου έμενε μαζί με τη μητέρα της, με τον πατέρας της όμως τελείως αντίθετο σε αυτή την απόφαση.

Γενικά, η αλήθεια είναι ότι οι Χιούστον και οι Μπράουν ούτε έχουν τις καλύτερες σχέσεις, ούτε τη διάθεση να τα "βρουν" γενικότερα. Ωστόσο, το γεγονός παραμένει το ίδιο και αφορά στο "καντήλι" της Μπόμπι Κριστίνα όπου φαίνεται ότι λαδάκι τελειώνει.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ