Περίεργος εισβολέας στο σπίτι των Μπραντζελίνα | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
10:45
2/2/2016

Περίεργος εισβολέας στο σπίτι των Μπραντζελίνα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ένας περίεργος εισβολέας προκάλεσε την ανησυχία ων ανδρών ασφαλείας στο σπίτι των Μπραντ Πιτ και Άντελίνα Τζολί. Ο άνδρας κρυβόταν στους θάμνους κάτι που δημιούργησε υποψίες. 

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Οι άνδρες της ασφάλειας σήμαναν "συναγερμό" και έσπευσαν στο σημείο για να διαπιστώσουν τι συνέβαινε. 

 

Επρόκειτο για έναν άστεγο άνδρα που απλά θέλησε να "ανακουφιστεί" και να ουρήσει στους θάμνους έξω από το σπίτι του διάσημου ζεύγους στην Καλλιφόρνια. 

Όπως δήλωσε πηγή στο δίκτυο TMZ η αστυνομία κλήθηκε στο σημείο από την ασφάλεια του σπιτιού που εντόπισε έναν ύποπτο άνδρα να κρύβεται στους θάμνους".

Ο άνδρας αρχικά συνελήφθη αλλά εν τέλει αφέθηκε ελεύθερος μιας και δε βρέθηκαν ενοχοποιητικά στοιχεία εις βάρος του και όπως κατέθεσε ήταν "η φύση που τον καλούσε κι έπρεπε να ανακουφιστεί". Απλά έτυχε οι θάμνοι που διάλεξε να ήταν στον κήπο των αστέρων του Hollywood.

Το ζεύγος και τα εξι παιδιά τους απουσίαζαν μιας και βρίσκονται σε περιοδεία στην Ασία για την νέα ταινία της Αντζελίνα.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ