Πάμελα Άντερσον: Με έχουν φτύσει στο κρεβάτι -και άλλα όμορφα! Εκφράζει τα παράπονά της στο σεξ | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
15:11
14/10/2016
ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΣΕΞ

Πάμελα Άντερσον: "Με έχουν φτύσει στο κρεβάτι" -και άλλα όμορφα!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Το παράπονό της εξέφρασε δημοσίως η ξανθιά σεξονόμβα που έχει "στοιχειώσει" τα όνερειρα γενιών και γενιών  αρσενικών σε όλο τον κόσμο.

Την καρδιά της άνοιξε η Πάμελα Άντερσον μιλώντας στην εκπομπή "Τhis Morning" εξηγώντας μεταξύ άλλων, γιατί οι άντρες θα έπρεπε να κάνουν το σεξ πιο ενδιαφέρον και πάλι.

 

"Η πρόσβαση στο πορνό είναι τόσο εύκολη πια, που ο κόσμος αισθάνεται λιγότερο και τα πράγματα γίνονται ολοένα και πιο περίεργα και παράξενα", υποστηρίζει η 49χρονη Πάμι, αναγνωρίζοντας βέβαια ότι και η ίδια είναι μέρος του προβλήματος "καθώς έχω ποζάρει για το Playboy και μου έκλεψαν και μια σεξοταινία από το σπίτι μου".

Και βέβαια εκφράζει τα παράπονά της για το πως της έχουν συμπεριφερθεί στο κρεβάτι.

 

"Σας έχουν φερθεί ποτέ σαν πορνοσταρ στο κρεβάτι; Δεν είναι όμορφο. Με έχουν φτύσει και με έχουν βρίσει άσχημα. Ο κόσμος νομίζει ότι είμαι τρελή και άγρια", παραπονέθηκε η Πάμελα τονίζοντας πως αν βρίσκεις τον σύντροφό σου στο μπάνιο συνέχεια να βλέπει πορνό, τότε μάλλον θα πρέπει να το "κοιτάξετε" αυτό.

 

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ