Όχι, το σεξ δεν ειναι το μυστικό για ένα επιτυχημένο γάμο | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
10:50
3/6/2016

"Όχι, το σεξ δεν ειναι το μυστικό για ένα επιτυχημένο γάμο"

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Τάδε έφη Σάλμα Χάγιεκ, η οποία ξαφνιάζει με τις απόλυτες απόψεις της για το συζυγικό κρεβάτι!

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Παντρεμένη και πανευτυχής η Σάλμα Χάγιεκ, όμως αντίθετα από ό,τι πιστεύει ο περισσότερος κόσμος, εκείνη υποστηρίζει ότι το σεξ δεν είναι το κλειδί για έναν ευτυχισμένο γάμο αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα ότι δεν κοιμάται κάθε βράδυ με τον σύζυγό της.

 

Η 49χρονη μεξικάνα καλλονή είναι παντρεμένη με τον Φρανσουά Ανρί Πινό από το 2009 και έχουν μαζί μια κορούλα. Μιλώντας λοιπόν στο περιοδικό Red, η Σάλμα ερωτήθηκε για το μυστικό του επιτυχημένου γάμου.

"Ένας καλός γάμος, γεμάτος αγάπη είναι το μεγαλύτερο επίτευγμά μου. Σπιτικό είναι εκεί που είναι ο σύζυγός μου. Εκείνος είναι το σπιτικό μου. Τα πάντα εκτός του πυρήνα μου είναι μια περιπέτεια που ζούμε μαζί ως ζευγάρι. Όσο για το σεξ; Σίγουρα δεν είναι το κλειδί για έναν ευτυχισμένο γάμο, όμως είναι μια  παρενέργεια. Και όχι κάθε μέρα. Αν γίνεται κάθε μέρα χάνει τη γοητεία του. Είναι πολύ σημαντικό να διατηρείς τη χημεία σου. Πρέπει να συνεχίσεις να γελάς, να εξερευνείς, να διασκεδάζεις με τον άλλο και να ρομαντζάρεις".

Τα όποια σχόλια δικά σας.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ