Όταν η Λίντσεϊ Λόχαν συνάντησε τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν [photos] Περί προσφύγων η συνάντηση | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
12:20
1/2/2017
ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Όταν η Λίντσεϊ Λόχαν συνάντησε τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν [photos]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η διάσημη, άτακτη ηθοποιός φαίνεται ότι έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της για τα καλά... Έχοντας εγκαταλείψει τα social media  με μία δήλωση που αφήνει σαφείς υποψίες ότι έχει ασπαστεί το Ισλάμ, η 30χρονη Λίντσεϊ δείχνει να έχει επικεντρωθεί στο θέμα των προσφύγων.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Στο πλαίσιο της δράσης της υπέρ των προσφύγων από τη Συρία, η Λίντσεϊ Λόχαν βρέθηκε στην Τουρκία όπου συναντήθηκε και με τον πρωθυπουργό της, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ο Τούρκος πρωθυπουργός προσκάλεσε την ηθοποιό και την υποδέχτηκε μαζί με τη σύζυγό του, Εμινέ, αλλά και την 7χρονη πρόσφυγα Μπάνα Αλαμπέντ από τη Συρία.

Η Λόχαν ανέφερε στο instagram πως η πρόσκληση από τον Ερντογάν ήταν «σαν όνειρο», ενώ δήλωσε πως «οι προσπάθειές τους για βοήθεια των Σύρων προσφύγων είναι πραγματικά ενθαρρυντικές».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ