Όλο το cast του Sex And The City ξανά μαζί: Ο απίθανος λόγος που τους ένωσε και πάλι | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
15:25
10/4/2020

Όλο το cast του Sex And The City ξανά μαζί: Ο απίθανος λόγος που τους ένωσε και πάλι

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Οι τέσσερις πρωταγωνίστριες και πολλοί ακόμη από τους πιο στενούς τους συνεργάτες τους ενώνουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό.

Το γύρο του διαδικτύου κάνει σήμερα ένα ηχητικό απόσπασμα από το πιο πρόσφατο “The Bradshaw Boys podcast”, όπου το cast της δημοφιλούς σειράς συναντήθηκε ξανά ύστερα από πολλά χρόνια για να συγχαρεί τη Meg, γιατρό που εργάζεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας COVID-19 σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης, όπου οι περιπτώσεις κορωνοϊού συνεχίζουν να αυξάνονται με αμείωτο ρυθμό.

Στο πρόσωπο της Meg, φυσικά, το "ευχαριστώ" τους διαμοιράζεται σε γιατρούς, νοσηλευτές και σε όλους τους ανθρώπους που κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να κρατήσουν τον πλανήτη όσο πιο γερό και ασφαλή γίνεται.

Στο ηχητικό που μπορείς να ακούσεις στη συνέχεια διακρίνουμε τη βασική "τετράδα" Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Cynthia Nixon και Kristin Davis καθώς και αρκετά από τα αγόρια της σειράς, μεταξύ των οποίων ο "Steve", o "Stanford" και o "Anthony".

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ