Ο Τζέιμς Φράνκο δηλώνει λίγο... γκέι αλλά δεν κοιμάται με άντρες | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
12:59
20/4/2016

Ο Τζέιμς Φράνκο δηλώνει λίγο... γκέι αλλά δεν κοιμάται με άντρες

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

O Τζέιμς Φράνκο, μας κρατάει σε ...εγρήγορση όχι μόνο με την δουλειά αλλά και με την σεξουαλικότητά του  και αυτή τη φορά ο διάσημος ηθοποιός και σκηνοθέτης μίλησε για αυτό.

Μάλιστα ο Φράνκο έχει δημοσιεύσει και ένα βιβλίο με τίτλο: “Straight James/Gay James”  που περιλάμβανε και μια συνέντευξη ανάμεσα στον γκέι Τζέιμς και τον στρέιτ Τζέιμς.

​Την ώρα λοιπόν που οι φήμες πως είναι ομοφυλόφιλος δίνουν και παίρνουν, ο Τζέιμς Φράνκο δίνει την δική του απάντηση μέσω του περιοδικού « Four Two Nine», γύρω από το θέμα:

«Είμαι γκέι στην τέχνη μου και στρέιτ στη ζωή μου. Βέβαια, είμαι επίσης γκέι στη ζωή μου, μέχρι το σημείο της συνουσίας – εκεί μπορείς να πεις ότι είμαι στρέιτ. Οπότε φαντάζομαι ότι εξαρτάται από το πώς ορίζεις την ομοφυλοφιλία. Αν σημαίνει με ποιον κάνεις σεξ, υποθέτω ότι είμαι στρέιτ. Παλιά η ομοφυλοφιλία καθοριζόταν από τον τρόπο συμπεριφοράς όχι με ποιον κάνεις σεξ» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για το συγκεκριμένο θέμα μίλησε και στο New York Magazine και είπε χαρακτηριστικά: "Υπάρχει μεγάλη συζήτηση γύρω από την σεξουαλικότητά μου και φαντάζομαι πως ο κόσμος ασχολείται γιατί είμαι διάσημος, οπότε τους ενδιαφέρει με ποιον κοιμάμαι." και συνέχισε: " Ναι είμαι λίγο γκέι και υπάρχει ένας γκέι Τζέιμς".

 

 


 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ