Ο Ρώσος επιχειρηματίας που έσωσε τη Λίντσεϊ Λόχαν [photos] | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
16:04
9/3/2016

Ο Ρώσος επιχειρηματίας που "έσωσε" τη Λίντσεϊ Λόχαν [photos]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ερωτευμένη είναι τελευταία η διάσημη ηθοποιός και λέγεται ότι ο νέος της αγαπημένος έχει κάνει για εκείνη κάτι που δεν το έχει κάνει κανείς στο παρελθόν.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Ο έρωτας ήρθε από τη Ρωσία για τη Λίντσεϊ Λόχαν η οποία φαίνεται ότι γυρίζει κεφάλαιο στην πολυτάραχη ζωή της. Ύστερα από πολλά χρόνια κραιπάλης και υπερβολής, λέγεται ότι η LiLo βρήκε λιμάνι να αράξει. Ρώσικο λιμάνι...

Ιγκόρ Ταραμπασόφ λέγεται ο άνδρας που έκλεψε την καρδιά της Λίντσεϊ Λόχαν και, όπως μεταφέρουν πηγές κοντά στην 29χρονη, έχει αλλάξει τη ζωή της.

 

22 χρονών επιχειρηματίας ο Ιγκόρ μπήκε στη ζωή της Λίντσεϊ πριν από τέσσερις μήνες και εκτός του ότι "την αγαπά παράφορα, φροντίζει να την κρατά μακριά από μπελάδες" γεγονός που είναι πολύ βασικό για την ταλαίπωρη -από τον εαυτό της τον ίδιο- Λόχαν.

Λίγο πριν από τα Χριστούγεννα ξεκίνησε ο δεσμός και, όπως φαίνεται είναι μες στα μέλια...

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ