Ο Ρόμπ Καρντάσιαν δίνει το νεφρό του για τον Λαμάρ Πρόθυμος να κάνει ότι χρειαστεί | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
11:35
27/10/2015
ΠΡΟΘΥΜΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ

Ο Ρόμπ Καρντάσιαν δίνει το νεφρό του για τον Λαμάρ

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ο Ρομπ Καρντάσιαν με τον Λαμάρ Οντόμ  Λαμάρ Οντόμ (Lamar Odom) είχαν έρθει τόσο κοντά, σαν αδέλφια. Τώρα που ο Λαμάρ βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση ο Ρομπ είναι έτοιμος να κάνει την υπέρβαση και να δωρίσει το νεφρό του για να σώσει τη ζωή του αγαπημένου του φίλου, σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα. 

Ο 36χρονος σταρ του ΝΒΑ Λαμάρ Οντόμ (Lamar Odom) παραμένει στο νοσοκομείο ύστερα από την κατάρρευσή του σε οίκο ανοχής μετά από κατανάλωση αλκοόλ και ναρκωτικών ουσιών και πληροφορίες αναφέρουν πως ίσως χρειαστεί μεταμόσχευση νεφρού.  

Ανάμεσα σε όσους δήλωσαν προθυμία να βοηθήσουν είναι κι ο 28χρονος Ρομπ Καρντάσιαν που δηλώνει πρόθυμος να κάνει ότι χρειάζεται για να βοηθήσει τον Λαμάρ, ακόμη κι αυτό σημαίνει να γίνει δωρητής νεφρού αν είναι συμβατός. 

Ο Ρομπ θα πρέπει να υποβληθεί σε εξετάσεις τόσο για να ελεγχθεί η συμβατότητα όσο και η γενική του υγεία για να διαπιστωθεί αν όντως μπορεί να προχωρήσει σε δωρεά νεφρού. 

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ