Ο Πολ Άνκα γαμπρός ξανά στα 75 [photos & vds] Ύστερα από δυο γάμους και έξι παιδιά | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
14:55
31/10/2016
ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΓΑΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΙ ΠΑΙΔΙΑ

Ο Πολ Άνκα γαμπρός ξανά στα 75 [photos & vds]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Πρόκειται για έναν από τους πιο διάσημους τραγουδιστές -και συνθέτες- της εποχής του, ο οποίος συνεχίζει να τραγουδα και σε αυτή την ηλικία. 

 

Τρίτο στεφάνι για τον ζωντανό θρύλο της μουσικής σκηνής, ο οποίος είναι πατέρας 5 θυγατέρων και 1 υιού. Ο 11χρονος Ήθαν μάλιστα ήταν εκείνος που συνόδεψε τη νύφη στον διάσημο πατέρα του στο πλαίσιο μιας,  πραγματικά, φαντασμαγορικής τελετής. 

 

Ο λόγος για τον Πολ Άνκα, ο οποίος παντρεύτηκε την εδώ και έξι χρόνια σύντροφό του, Λίζα Πέμπερτον σε μια πολύ ιδιωτική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Four Seasons του Λος Άντζελες πρόσφατα. 

Μιλώντας στο περιοδικό People ο 75χρονος σταρ δήλωσε συγκινημένος: "Πρόκειται για μια σπουδαία κυρία. Και αγαπά τα ζώα όπως εγώ". 

ατά τη διάρκεια της δεξίωσης τραγούδισε, φυσικά, ο ιδιος ο Ανκα. Και σε περίπτωση που οι νεότεροι δεν έχουν καταλάβει για ποιον μιλάμε, ιδού δυο δείγματα από τη μακρά λίστα επιτυχιών του. 

"Diana" και "Put your head on my shoulder". 

Στην επόμενη σελίδα οι φωτογραφίες του γάμου, όπως τις συγκεντρώσαμε από τα social media. 

 

 

 

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ