Ο Ντέιβιντ Μπάουι δεν ήθελε κηδεία -Έχει ήδη αποτεφρωθεί μυστικά | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
9:34
14/1/2016

Ο Ντέιβιντ Μπάουι δεν ήθελε κηδεία -Έχει ήδη αποτεφρωθεί μυστικά

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Τρεις μέρες μετά τον θάνατό του, που βύθισε σε πένθος τους απανταχού θαυμαστές του -και όχι μόνο- δημοσιεύματα θέλουν τη σωρό του θρυλικού τραγουδιστή να έχει ήδη αποτεφρωθεί.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της Daily Mirror, ο Ντέβιντ Μπάουι (David Bowie) γνώριζε καλά ότι ερχόταν το τέλος και είχε καταστσήσει σαφές στους δικούς του ανθρώπους πώς ακριβώς ήθελε να "φύγει". Και η τελευταία του επιθυμία έγινε σεβαστή, όσο και αν σοκάρει τώρα που γίνεται γνωστή στον περισσότερο κόσμο.

 

Χωρίς φανφάρες και "πολλά πολλά" ήθελε να φύγει από αυτή τη ζωή ο Ντέιβιντ Μπάουι, επιθυμόντας όλοι να τον θυμούνται μέσα από τη μουσική του. Δεν είναι τυχαίο, εξάλλου, ότι δίνοντας το τελευταίο του άλμπουμ στη κυκλοφορία στις 8/1/2016, ημέρα των 69ων γενεθλίων του αποχαιρέτησε τον κόσμο του με τον καλύτερο τρόπο. Τρεις μέρες μετά, πέθανε, χάνοντας τη μάχη που έδινε τους τελευταίους 18 μήνες με τον καρκίνο στο συκώτι.

Πληροφορίες θέλουν τον θρύλο της ροκ να έχει ζητήσει από τη σύζυγό του, Ιμάν, να μη γίνει κηδεία, άλλα όταν "έφευγε" πια, να γινόταν άμεση αποτέφρωση.

Η επιθυμία του έγινε πραγματικότητα και η όλη διαδικασία πραγματοποιήθηκε σε χρόνο μηδέν, στη Νέα Υόρκη, χωρίς την παρουσία συγγενών ούτε φίλων. Όπως ήθελε.

 

Για την ιστορία, αυτές είναι οι τελευταίες φωτογραφίες για τις οποίες πόζαρε ο Μπάουι πριν από τον θάνατό του. Αφορούσαν την προώθηση του τελευταίου, ιστορικού, εν μία νυκτί, άλμπουμ του "Blackstar".

 

Μεγάλος ντόρος, έχει γίνει αυτές τις μέρες επίσης για ένα από τα τραγούδια που ξεχώρισαν από αυτό το άλμπουμ αμέσως, λόγω του τίτλου -"Lazarus"- και του μάλλον "προφητικού" βίντεο κλπ.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ