Ο Ντάνιελ Κρεγκ εγκαταλείπει τον Τζέιμς Μποντ | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
11:14
15/2/2016

Ο Ντάνιελ Κρεγκ εγκαταλείπει τον Τζέιμς Μποντ

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Τελευταία δημοσιεύματα θέλουν τον διάσημο ηθοποιό να μην "ξαναφορά" το κοστούμι του θρυλικού μυστικού πράκτορα 007.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Τέλος εποχής και για τον Ντάνιελ Κρεγκ (Daniel Craig) στο ρόλο του Τζέιμς Μποντ, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "The Sun", το οποίο αποκαλύπτει και τον λόγο του... διαζυγίου.

 

"O Ντάνιελ Κρεγκ", αναφέρει το δημοσίευμα, "έχει υπογράψει για μια νέα τηλεοπτική σειρά με τιτλο 'Purity' η οποία θα τρέξει σε πολλές σεζόν 20 επεισοδίων και δεν θα έχει χρόνο για τον Τζέιμς Μποντ".

Ύστερα από 10 χρόνια, λοιπόν, αν η είδηση επιβεβαιωθεί, οι παραγωγοί των ταινιών θα πρέπει να βρουν άλλον πρωταγωνιστή. Και τα στοιχήματα άρχισαν ήδη να πέφτουν βροχή.

Βέβαια, η είδηση δεν θα πρέπει να ξαφνιάζει και ιδιαίτερα του φανς του 007 καθώς την περίμεναν. Δεν είχε μασήσει τα λόγια του ο Κρεγκ και μετά το τέλος του Spectre είχε δηλώσει ότι "προτιμά να κόψει τις φλέβες του παρά να παίξει τον Μποντ ξανά".

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ