Ο Matthew Perry μοιράστηκε φωτογραφίες της αρραβωνιαστικιάς του και δεν το κατάλαβε κανείς - Και ναι, είναι μία κούκλα | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
12:56
7/12/2020

Ο Matthew Perry μοιράστηκε φωτογραφίες της αρραβωνιαστικιάς του και δεν το κατάλαβε κανείς - Και ναι, είναι μία κούκλα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η μέλλουσα κυρία "Chandler Bing" ανέλαβε χρέη μοντέλου μπροστά τον φακό του αγαπημένου της και είναι για καλό σκοπό!!!

Στα 51 του χρόνια, ο Matthew Perry βρήκε τη γυναίκα της ζωής του στο πρόσωπο της 29χρονης Molly Hurwitx με την οποία, μάλιστα, αρραβωνιάστηκε πριν από λίγο καιρό.

Το προφίλ της Molly στα social media είναι ιδιωτικό και πέρα από αυτή τη φωτογραφία κάτω που είχε κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο και μερικές θολές, παπαρατσικές δεν είχαμε άλλη εικόνα της. Μέχρι τώρα που ο ίδιος ο μέλλων σύζυγός της αποφάσισε να μοιραστεί φωτογραφίες της, χωρίς, όμως να την tagάρει, ούτε να την αναφέρει! Έστω!!!

 

 

Πριν από δυο μέρες, λοιπόν, ο γνωστός ηθοποιός μοιράστηκε μέσω instagram την πληροφορία ότι κυκλοφόρησε μία σειρά ρούχων και αξεσουάρ, βασισμένα στο τηλεοπτικό του alter ego, τα έσοδα των οποίων θα χρησιμοποιηθούν για τους σκοπούς του Παγκόσμιου Οργανισμού στο μέτωπο του Covid19.

 Στο πλαίσιο της προώθησης αυτών των προϊόντων λοιπόν, ο Perry "επιστράτευσε" το καλύτερο μοντέλο του, το κορίτσι του, το οποίο "πρωταγωνιστεί" στις δύο τελευταίες αναρτήσεις του. Και ναι, είναι μια κούκλα!

 

 

Όποιος ενδιαφέρεται να δει όλα τα προϊόντα που είναι προς πώληση μπορεί να κάνει κλικ στον σύνδεσμο.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ