Ο Λιονέλ Μέσι, ο Έρος Ραματσότι, το είδωλο και ένα γκολ που δεν υπάρχει [vds] | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
17:50
16/2/2016

Ο Λιονέλ Μέσι, ο Έρος Ραματσότι, το είδωλο και ένα γκολ που "δεν υπάρχει" [vds]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ο διάσημος μπαλαδόρος της Μπαρτσελόνα έκανε ακόμη και τον ιταλό τροβαδούρο να παραμιλά με τα κόλπα του, αλλά όπως φαίνεται, ο θαυμασμός είναι 100% αμοιβαία.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Λατρεύει το ποδόσφαιρο ο Έρος Ραματσότι και, όπως φαίνεται, την Μπαρτσελόνα. Καθώς βρέθηκε, λοιπόν, στη Βαρκελώνη, επισκέφτηκε το γήπεδο της θρυλικής ομάδας, συμμετείχε στην προπόνηση και είχε την ευκαιρί να γνωρίσει από κοντά το είδωλό του, Λιονέλ Μέσι. Και εκεί τον περίμεναν όχι μία αλλά δυο εκπλήξεις.

 

Άρχισαν τα παιχνιδάκια με την μπάλα ο Λίο, ο Έρος και μερικοί ακόμη παίκτες της Μπαρτσελόνα και στο τέλος ο "θεός της μπάλας", όπως τον αποκαλούν οι απανταχού θαυμαστές του, έβαλε ένα γκολ που, όπως λέμε και στην καθομιλουμένη, απλά... "δεν υπάρχει".

Και καλά ο Ραματσότι που δεν ήξερε πώς να δείξει την έκπληξή του και πήρε αγκαλιά τον Μέσι, εδώ εξεπλάγη και ο ίδιος ο Σέρχιο Μπουσκέτς, συμπαίκτης του Λίο, επίσης, που έχει δει κι άλλα!!!

 

Ο Λιο, όμως είχε ακόμη μία έκπληξη για τον Έρος.

 

Η έκπληξη φαίνεται στη λεζάντα δίπλα στη φωτογραφία που ανάρτησαν και οι δυο άντρες. "Ειδωλο" τον αποκαλεί τον Έρος ο Λίο, εκφράζοντας την ευτυχία που νιώθει μετά τη γνωριμία τους.

Αυτά είναι...

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ