Ο Jason Momoa ξυρίστηκε πρώτη φορά εδώ και 7 χρόνια και η αντίδραση ήταν μεγάλη [photos] | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
15:00
19/4/2019

Ο Jason Momoa ξυρίστηκε πρώτη φορά εδώ και 7 χρόνια και η αντίδραση ήταν μεγάλη [photos]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
(Photo by Kevork Djansezian/Getty Images/Ideal Image)
<p>(Photo by Kevork Djansezian/Getty Images/Ideal Image)</p>

Αποχαιρέτησε ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής του στέλνοντας ταυτόχρονα ένα ηχηρό μήνυμα.

Με μια ανάρτηση στο Instagram ενημέρωσε ο Jason Momoa τους απανταχού θαυμαστές του για την τεράστια αλλαγή στο look του, αποχαιρέτησε τους ρόλους που τον έκαναν διάσημο βασισμένοι επάνω σε αυτό το look [φωτό κάτω] και εξήγησε τους λόγους για τους οποίους έπιασε το... ξυράφι.

 

"Αντίο DROGO, AQUAMAN, DECLAN, BABA (...) Ξυρίζω αυτό το θηρίο. Είναι ώρα να κάνουμε μια αλλαγή. Μία αλλαγή προς το καλύτερο. Για τα παιδιά μου, για τα παιδιά σας, για τον κόσμο. Ας κάνόυμε μια θετική αλλαγή για την υγεία του πλανήτη μας. 🌎 Ας καθαρίσουμε τους ωκεανούς μας 🌊 τη γη μας ⛰. Ελάτε μαζί μου σε αυτό το ταξίδι", γράφει μεταξύ άλλων ο Momoa προσπαθώντας να προωθήσει τη χρήση αλουμινίου που είναι 100% ανακυκλώσιμο, έναντι του πλαστικού στην ουσία καταστρέφει τον πλανήτη.

Και λέγοντας αυτά, ξυρίζει λίγο λίο το μούσι που, όπως εξήγησε, είχε να αγγίξει από το 2012.

 

 

Η αλλαγή ήταν τεράστια, όπως και οι αντιδράσεις των fans που γέμισαν τα social media με διάφορα σχόλια. Εσένα πώς σου φαίνεται η αλλαγή; Αν και ενδιαφέρον θα είχε να ακούσουμε τι του είπε η επί χρόνια σύντροφός του, Lisa Bonet.

 

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ