Ο Harrison Ford και ο Ben Affleck φοράνε τις μάσκες τους αλλά όχι όπως νομίζεις | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
10:56
21/5/2020

Ο Harrison Ford και ο Ben Affleck φοράνε τις μάσκες τους αλλά όχι όπως νομίζεις

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Δεν έχουμε δει πιο παράδοξη εικόνα. Γελάσαμε πολύ, η αλήθεια να λέγεται.

Η αγωνία του κορονοϊού έχει "χτυπήσει" τους πάντες και έγκειται στον καθένα πώς θα διαχειριστεί την προσωπική του αγωνία αλλά και τις οδηγίες για την προσωπική του προστασία σε κάθε στάδιο.

Η χρήση της μάσκας είναι ένα μεγάλο ζητούμενο. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που νιώθουν πολύ καλύτερα να τη φορούν συνέχεια, λογίζοντάς την ως ασπίδα απέναντι στον ιό.

Πρόσφατα είδαμε και τον Bradley Cooper με την κορούλα του να κάνουν βόλτα στους δρόμους της Νέας Υόρκης χέρι χέρι με τις μάσκες τους. Σωστά τοποθετημένες. Ας το υπογραμμίσουμε αυτό.

Γιατί, όπως φαίνεται, αυτό δεν είναι αυτονόητο.

Ο φακός "τσάκωσε" τον Harrison Ford και τον Ben Affleck σε στιγμές που προκαλούν πολλά ερωτηματικά και, σίγουρα, περισσότερα γέλια.

Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους.

 

 

Έχουμε δει και τους δύο αστέρες του Χόλιγουντ να φορούν μάσκα σε πρόσφατες εμφανίσεις τους και δεν ήταν σε όλες έτσι... παράξενη η εικόνα. 

Προφανώς, η στιγμή ήταν πολύ συγκεκριμένη και κάποιος paparazzi καραδωκούσε. Μοιραζόμαστε τις εικόνες ως παράδειγμα προς αποφυγή και ως ένα "ευχάριστο διάλειμμα"

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ