Ο γιος του Tom Cruise παντρεύεται μια... πριγκίπισσα αλλά η μαμά Nicole Kidman δεν είναι ευπρόσδεκτη στον γάμο | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
9:12
28/3/2019

Ο γιος του Tom Cruise παντρεύεται μια... πριγκίπισσα αλλά η μαμά Nicole Kidman δεν είναι ευπρόσδεκτη στον γάμο

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
(Photo by Terry McGinnis/WireImage/Ideal Image)
<p> (Photo by Terry McGinnis/WireImage/Ideal Image)</p>

Κατόπιν απαγόρευσης από τον πρώην σύζυγό της.

Οι σχέσεις μεταξύ των μελών της οικογένειας Cruise είναι, έτσι κι αλλιώς "ιδιαίτερες" οπότε ό,τι και να ακούσουμε δεν θα μας φανεί περίεργο.

Το τελευταίο νέο που μαθαίνουμε, λοιπόν, αφορά στον Connor Cruise, το ένα από τα δύο παιδιά που υιοθέτησαν τα χρόνια του γάμου τους, ο Tom Cruise και η Nicole Kidman.

Στα 24 χρόνια του, ο Connor λέγεται ότι παντρεύεται την αγαπημένη του, όμως η μητέρα του δεν είναι καλεσμένη, καθώς ο πατέρας του γαμπρού και πρώην σύζυγός της άσκησε... βέτο!

Η Nicole, ο Tom και τα παιδιά τους τον καιρό του γάμου τους.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του RadarOnline, ο νεαρός έχει ήδη αρραβωνιαστεί την εκλεκτή της καρδιάς του, ονόματι Sylvia, η οποία είναι ιταλίδα και θεωρείται "πριγκίπισσα" στους κόλπους της Σαϊεντολογίας όπου ανήκει κι εκείνη.

Το δημοσίευμα θέλει τον Tom Cruise πανευτυχή που ο γιος του "κατασταλάζει" έχοντας στο πλευρό του μία "αδελφή" ψυχή ενώ η Nicole Kidman δεν μπορεί να "καταπιεί ούτε αυτό το ποτήρι".

Η 51χρονη σταρ λέγεται ότι κατηγορεί τη θρησκεία του πρώην συζύγου της για τη διάλυση του γάμου τους, αλλά και για την απομάκρυνσή της από τα παιδιά της, τα οποία παρέμειναν υπό την κηδεμονία του Cruise και πιστά στις επιταγές της θρησκείας τους. Έχει μιλήσει κάποια στιγμή και σχετικά.

Η Isabella και ο Connor Cruise σε παλιότερη φωτογραφία τους

Το ότι η Kidman δεν θα παραβρεθεί στον γάμο του γιου της δεν είναι ευχάριστο, όμως θεωρείται κάπως αναμενόμενο, αν θυμηθεί κανείς ότι απουσίαζε και από τον γάμο της κόρης της, Isabella το 2015, όπου όμως ούτε ο Cruise είχε δώσει το "παρών".

Θα δείξει.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ