Ο γιος μου ντύνεται με γυναικεία ρούχα & δεν με νοιάζει αν γίνει γκέι | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
17:14
22/3/2016

"Ο γιος μου ντύνεται με γυναικεία ρούχα & δεν με νοιάζει αν γίνει γκέι"

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Αυτή τη δήλωση έκανε πρόσφατα θρυλικός μουσικός που δείχνει απίστευτα ανοιχτόμυαλος μιλώντας για τον 5 ετών μικρότερο γιο του.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Οι περισσότεροι γονείς -εξαιρώντας σαφώς τους Μπραντζελίνα- θα ανησυχούσαν ελαφρώς αν έβλεπαν το 5χρονο αγοράκι τους να ντύνεται με φουστάνια. 

Ο εν λόγω διάσημος τραγουδιστής, όχι μόνο δεν "ιδρώνει" αλλά υποστηρίζει ότι δεν θα τον πειράξει καθόλου αν κάποια στιγμή στο μέλλον του αποκαλυψει ότι είναι γκέι "αρκεί να είναι ευτυχισμένος".

 

Ο λόγος για τον Ροντ Στιούαρτ, ο οποίος στα 71 του χρόνια έχει 8 παιδιά και μία εγγονούλα, και τον μικρότερο γιο του από τον γάμο του με την Αλάνα Στιούαρτ, Άιντεν.

Ο Ροντ αποκάλυψε ότι ο Άιντεν φορά συχνά πυκνά τα ρούχα της μαμάς του αλλά, όπως γράψαμε νωρίτερα... δεν τρέχει και τίποτα.

Για την ιστορία, η φωτογραφία στην προηγούμενη σελίδα είναι από βραδιά βραβείων σε καλλιτεχνικό οργανισμό που βρίσκεται υπό την αιγίδα του πρίγκιπα Κάρολου

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ