Ο ελέφαντας που... ερωτεύτηκε τον Λεονάρντο ΝτιΚάπριο [photos] | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
16:00
29/3/2016

Ο ελέφαντας που... ερωτεύτηκε τον Λεονάρντο ΝτιΚάπριο [photos]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μια απίθανη φωτογραφία κυκλφορεί τις τελευταίες ώρες και είναι πραγματικά απολαυστική. Ο Λίο δεν γοητεύει μόνο ανθρώπους, όπως φαίνεται ξεκάθαρα.

 

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Εκτός από την υποκριτική, ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο έχει ακόμη μια αδυναμία και αυτή είναι η άγρια φύση και το περιβάλλον. Η δράση του σχετικά με την κλιματική αλλαγή γίνεται ολοένα και πιο οργανωμένη με στόχο να βοηθήσει αλλά και να αφυπνίσει όσους περισσότερους μπορεί.

Το μεγάλο του πάθος όμως είναι οι ελέφαντες και στο πλαίσιο αυτής της... αδυναμίας βρέθηκε στην Ινδονησία όπου συνάντησε μερικούς από κοντά.

O βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός επισκέφθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο το τροπικό δάσος του εθνικού δρυμού Leuser στο νησί της Σουμάτρας. Το πάρκο αυτό διαθέτει τεράστιο δυναμικό για την προστασία μακροπρόθεσμα της φύσης και φιλοξενεί πολλά ζώα όπως ουραγκοτάγκους και τίγρεις, είδη που απειλούνται με εξαφάνιση εξαιτίας της εκμετάλλευσης των δασικών εκτάσεων. Ένθερμος υποστηρικτής της φύσης και των ειδών άγριας πανίδας και χλωρίδας, ο ΝτιΚάπριο φωτογραφήθηκε μαζί με εγχώριους υποστηρικτές της προστασίας του περιβάλλοντος δίπλα σε δύο ελέφαντες της Σουμάτρας, ένα είδος υπό εξαφάνιση.

Η γοητεία που ασκεί ακόμη και σε αυτά τα... ζωντανά ο 40χρονος σταρ είναι εμφανέστατη.

 

Προφανώς θηλυκό το ζώο της φωτογραφίας που δεν λέει να τον αφήσει τον Λίο. Τον γράπωσε με την προβοσκίδα και τον κρατάει!!

Αστειευόμαστε φυσικά, όμως η εικόνα έχει πραγματικά μεγάλο ενδιαφέρον. Και για μην ξεχάσουμε τα σημαντικά, ο ΝτιΚάπριο βρέθηκε στην Ινδονησία για να ενώσει τη φωνή του με εκείνους που φωνάζουν ενάντια στην καταστροφή του δάσους, τονίζοντας τους κινδύνους που αυτό επιφέρει στο ζωικό βασίλειο -μεταξύ άλλων.

Το Ίδρυμα Λεονάρντο ΝτιΚάπριο, που διεξάγει προγράμματα για την προστασία της βιοποικιλότητας, των ωκεανών και των αγρίων ειδών, υποστηρίζει τις τοπικές αυτές οργανώσεις ώστε να "δημιουργηθεί μια μεγάλη προστατευόμενη περιοχή για την πανίδα μέσα στο οικοσύστημα Leuser, το τελευταίο μέρος στη Γη όπου ουραγκοτάγκοι της Σουμάτρας, τίγρεις, ρινόκεροι και ελέφαντες συνυπάρχουν μέσα στη φύση", έγραψε ο ηθοποιός στο λογαριασμό του στο Instagram.

Το μεγάλο αυτό καταφύγιο αποσκοπεί στην αύξηση της προστασίας της περιοχής αυτής, αλλά το εν λόγω πρόγραμμα είναι ακόμη σε αρχικό στάδιο, δήλωσε ο ινδονήσιος ακτιβιστής της προστασίας του περιβάλλοντος Φαρουίζα Φαχάν που συναντήθηκε με τον ΝτιΚάπριο. Όπως άλλα τροπικά δάση της Ινδονησίας, αυτή η τεράστια έκταση απειλείται από τη μεγάλη επέκταση των φυτειών που προορίζονται για την παραγωγή φοινικελαίου και χαρτοπολτού. Στην περιοχή αυτή ζουν απειλούμενα με εξαφάνιση είδη ζώων, τα οποία αποτελούν στόχο λαθροθηρών, αλλά και κατοίκων που τα θεωρούν απειλή.

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ