Ο Βαλ Κίλμερ παραδέχεται ότι πάσχει από καρκίνο, ύστερα από πολλές διαψεύσεις [photos] | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
10:20
5/5/2017

Ο Βαλ Κίλμερ παραδέχεται ότι πάσχει από καρκίνο, ύστερα από πολλές διαψεύσεις [photos]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Οι φήμες υπήρχαν εδώ και καιρό, ωστόσο ο ίδιος το αρνιόταν πεισματικά. Τελικά όμως παραδέχτηκε πριν μερικές μέρες ότι όλα ήταν αλήθεια!

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Ελπίζουμε τα δύσκολα να πέρασαν για το διάσημο ηθοποιό που τον είχαμε συνηθίσει στους ρόλους του σκληρού και ματσό, γιατί από ότι φαίνεται η ζωή κινδύνευσε σοβαρά από καρκίνο.

Τον Οκτώβριο είχε βγει ο φίλος και συμπρωταγωνιστής του σε ταινίες Μάικλ Ντάγκλας σε μια συνέντευξή του και του ευχήθηκε περαστικά γιατί «πάσχει με ότι είχα και εγώ στο παρελθόν» προσθέτοντας μάλιστα ότι τα πράγματα δεν πάνε και πολύ καλά.

Ο ίδιος ο Βαλ Κίλμερ ωστόσο το είχε τότε αρνηθεί, ίσως είχε μάλιστα θυμώσει και λίγο. Ωστόσο σύντομα ήρθε η ίδια η επιβεβαίωση από το στόμα του ίδιου. Όταν σε μια συνέντευξη στο Reddit Ask Me Anythning -όπου ο συνεντευξιαζόμενος απαντά σε οτιδήποτε τον ρωτούν οι θαυμαστές του-, ρωτήθηκε «Πριν λίγο ο Μάικλ Ντάγκλας ισχυρίστηκε ότι έχετε καρκίνο στο τελικό στάδιο. Είναι αλήθεια;», ο δημοφιλής ηθοποιός απάντησε:

Val Kilmer (Photo by Ryan Miller/Invision/AP)

Val Kilmer (Photo by Ryan Miller/Invision/AP)
<p>Val Kilmer (Photo by Ryan Miller/Invision/AP)</p>

«Πιθανώς προσπαθούσε να με βοηθήσει “γιατί οι δημοσιογράφοι έκαναν πολλές επίμονες ερωτήσεις και εγώ είχα έναν θεραπευόμενο τύπο καρκίνου, αλλά η γλώσσα μου είναι ακόμα πρησμένη παρόλο που θεραπεύτηκα τότε. Επειδή δεν ακούγομαι σαν τον καλό μου εαυτό ακόμα, οι άνθρωποι πιστεύουν ότι μπορεί ακόμα να πάσχω»

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ