Ο Άστον Κούτσερ μιλά πρώτη φορά δημόσια για το «κέρατο» στην Ντέμι Μουρ Δεν «μασά» τα λόγια του | κοσμικα , πλανητης hollywood | womenonly.gr
15:01
12/4/2017
ΔΕΝ «ΜΑΣΑ» ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ

Ο Άστον Κούτσερ μιλά πρώτη φορά δημόσια για το «κέρατο» στην Ντέμι Μουρ

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Έξι χρόνια πέρασαν από τον ξαφνικό χωρισμό του πάλαι ποτέ αγαπημένου διάσημου ζευγαριού, ο οποίος μόνο ομαλός δεν ήταν, μετά τις αποκαλύψεις ότι εκείνος την απάτησε -και μάλιστα την παραμονή της έκτης επετείου γάμου τους.

Ούτε μία φορά από τότε ο Άστον Κούτσερ δεν έχει σχολιάσει το συμβάν, ενώ αξίζει να θυμήσουμε ότι σήμερα έχει πια ξαναφτιάξει τη ζωή του στο πλευρό της Μίλα Κούνις, με την οποία έχουν ήδη δυο κορούλες. Πρόσφατα, ο 39χρονος σταρ επέστρεψε στην πατρίδα του, την Άιοβα για να παραλάβει ένα πολύ σημαντικό βραβείο. Το πανεπιστήμιο Ντρέικ (Drake University) αποφάσισε να συμπεριλάβει φέτος τον Άστον στη λίστα με τους ανθρώπους που θα βράβευε με το Βραβείο Χαρακτήρα Ρόμπερτ Ντ. Ρέι Πίλαρ (Robert D. Ray Pillar of Character Award).

Μη «μασώντας» τα λόγια του, Ο Κούτσερ αναγνώρισε τον «ειρωνικό αραλογισμό» της όλης βράβευσης και αναφέρθηκε στο «ατυχές» συμβάν με δικά του λόγια. Για πρώτη φορά.

Κάνε κλικ στον σύνδεσμο και θυμήσου όλα όσα είχαν γραφτεί για εκείνη τη νύχτα της ακολασίας που οδήγησε Άστον και Ντέμι στο διαζύγιο.

«Ξέρετε... Είμαι πιθανότατα ο πρώτος άνθρωπος που λαμβάνει αυτό το βραβείο έχοντας προσπαθήσει να διαρήξει το Λύκειό του κάποια στιγμή... Επίσης, είμαι πιθανότατα ο πρώτος άνθρωπος που λαμβάνει βραβείο για χαρακτήρα, τη στιγμή που είδε το όνομά του να λασπώνεται σε κάθε γκοσιποπεριοδικό ως μοιχός, πριν από 5 χρόνια. Ο χαρακτήρας, λοιπόν προκύπτει όταν αυτά τα περιοδικά σε έχουν ξεσκίσει για κάτι που ίσως έχεις κάνει, ίσως όχι, και την ίδια στιγμή εσύ πρέπει να κάνεις τη δουλειά σου και όλοι να σε κοιτάζουν ως μοιχό»

Αυτά είπε ο Άστον αφήνοντας ξεκάθαρες αιχμές για τις φήμες περί απιστίας που όλοι θεώρησαν δεδομένες εκείνη τη στιμή, μην μπαίνοντας όμως σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Τα συμπεράσματα στον καθένα.

Προς το παρόν, κάνε κλικ στην παρακάτω φωτογραφία και δες πώς η νυν σύζυγος του Κούτσερ γίνεται «φτυστή» η πρώην του.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ